Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Apstiprināts izlīgums strīdā starp MAS “Kaija”, AS “Latvijas Krājbanka”, SIA "Korporatīvie īpašumi" un Kristapu Rūmnieku
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-12-18 10:54:00
Versijas komentārs
Teksts

Augstākās tiesas Civillietu tiesu palāta š.g. 17.decembrī, izskatot lietu apelācijas instancē,  apstiprinājusi  izlīgumu un izbeigusi tiesvedību strīdā starp maksātnespējīgo AS "Kaija", AS "Latvijas Krājbanka", SIA "Korporatīvie īpašumi" un Kristapu Rūmnieku.
MAS "Kaija" administrators lūdza atzīt par spēkā neesošiem darījumus, kuros  tika atsavināti MAS "Kaija" piederošie nekustamie īpašumi Rīgā, Atlantijas ielā, un atjaunot uz tiem MAS "Kaija" īpašuma tiesības. Tāpat  administrators lūdza atzīt par spēkā neesošiem arī starp MAS "Kaija" un AS "Latvijas Krājbanka" noslēgtos hipotēkas līgumus. Ar pirmās instances tiesas spriedumu prasība tika noraidīta pilnā apmērā, MAS “Kaija” administrators par spriedumu iesniedzis apelācijas sūdzību.
Saskaņā ar noslēgto izlīgumu visi apstrīdētie darījumi ar nekustamo īpašumu  Rīgā, Atlantijas ielā paliek spēkā.
Tiesas lēmumu par apstiprināto izlīgumu var pārsūdzēt desmit dienu laikā.

Kristīne Ozolniece
AS “Latvijas Krājbanka”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālr.: 67068031
Mob.: 25912461
E-pasts: kristine.ozolniece@lkb.lv

Pielikumi