Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa kļūst par oficiālo „LG Electronics” produkcijas izplatītāju Baltijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-12-12 10:29:39
Versijas komentārs
Teksts
Viens no vadošajiem IT produktu un komponenšu vairumtirgotājiem Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa ir kļuvis par oficiālo elektronikas ražotāja „LG Electronics” monitoru un optisko iekārtu izplatītāju Latvijā un arī visā Baltijā.
            Lai saviem klientiem turpmāk piedāvātu vēl daudzveidīgāku produktu portfeli un visas priekšrocības, ko sniedz oficiālā produkcijas izplatītāja statuss, AS ELKO Grupa ir noslēgusi līgumu ar „LG Electronics”, kas ir viens no vadošajiem elektronikas ražotājiem Baltijā un arī pasaulē, par tā produkcijas izplatīšanu Baltijā.
 
LG Electronics
„LG Electronics” ir pasaulē plaši pazīstams, uzticamu un augstas kvalitātes mājas elektroierīču un IT produktu ražotājs jau kopš 1994. gada. Šobrīd kompānija turpina nostiprināt LG kā vadošā zīmola pozīcijas pasaulē un strādā pie pārdošanas apjomu palielināšanas. Pastiprinātu uzmanību uzņēmums pievērš tam, lai sasniegtu ievērojamu un nemainīgu pieaugumu mobilo sakaru un LCD monitoru tirgū, tādējādi nostiprinot vadošo lomu IT nozarē, un vienlaikus palielinot savu tirgus daļu mājas elektroierīču un digitālo informācijas nesēju tirgū.
 
ELKO Grupa
AS ELKO Grupa dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un pērn sasniedza vairāk kā viena miljarda ASV dolāru lielu apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv aptuveni 70 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 7000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem - "Acer", "Intel", "Seagate", "Samsung", "Sony" un "Western Digital". Pašlaik uzņēmumā pavisam nodarbināti 330 cilvēki. AS ELKO Grupa pieder vairākām fiziskām personām, kā arī AS IT Investīcijas, investīciju fondam "Amber Trust" un "East Capital Asset Management" saistītajiem investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Papildu informācija:
Kristīne Saulriete
AS ELKO Grupa
Mārketinga un komunikāciju direktore
Tālrunis: + 371 6709 3214
Fakss: + 371 6709 3299
e-pasts: kristine_saulriete@elkogroup.com
http://www.elkogroup.com
Pielikumi