Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS "Trasta komercbanka" atmaksā sindicēto aizdevumu
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-11-30 18:15:31
Versijas komentārs
Teksts

Šā gada novembrī Trasta komercbanka atmaksāja septiņām Eiropas bankām sindicēto aizdevumu 16 miljonu EUR apmērā. Aizdevums tika saņemts 2007. gadā, un tā organizators bija Austrijas banka Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG. Pašlaik Trasta komercbanka vairs nav apgrūtināta ar sindicētiem aizdevumiem. 

Trasta komercbanka ir viena no vecākajām Latvijas privātbankām, kura veiksmīgi darbojas Latvijas finanšu tirgū kopš 1989.gada, ieņemot stabilas augsti rentablas vidēja lieluma kredītiestādes pozīcijas. Bankai ir pārstāvniecības Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Kanādā, Bulgārijā un ārzemju filiāle Kiprā. 2008.gada trešā ceturkšņa beigās TKB ir saglabājusi līderpozīcijas Latvijas tirgū pēc rentabilitātes rādītājiem - saskaņā ar Latvijas Komercbanku asociācijas datiem, Trasta komercbankas ROE (kapitāla atdeve) septembra beigās bija 31.86%, kas ir labākais rādītājs Latvijā, savukārt ROA (aktīvu atdeve) bija 3.74%, kas atbilst otrajam labākajam radītājam.


Jūlija Jurgele
AS "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietniece
Tālr.67027785

Pielikumi