Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par valdes izmaiņām
Emitents Storent Holdings, SIA (984500D9LC6F3BB9F323)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-04-30 16:05:54
Versijas komentārs
Teksts

AS Storent Holding ar lepnumu padomē uzņem jaunu neatkarīgo padomes locekli Daigu Auziņu – Melalksni.

Daiga Auziņa-Melalksne ir neatkarīgā padomes locekle Citadele bankā un padomes locekle Baltijas Korporatīvajā pārvaldības institūtā.

Līdz 2023.gada oktobrim Daiga bija Nasdaq Riga valdes priekšsēdētāja un Nasdaq Tallina valdes locekle. Daiga atbildēja par Nasdaq Baltija biržām un reģionālā tirgus attīstību, vērtspapīru tirdzniecību un emitentu pakalpojumiem, vadīja Baltijas darbinieku komandu. Daigas atbildības lokā bija klientu un ieinteresēto pušu attiecības.

Daiga ir ieguvusi MBA Latvijas Universitātē, EMBA Rīgas biznesa skolā sadarbībā ar Ottavas Universitāti un Buffalo  Universitāti Ņujorkā.

2024. gada 29. aprīlī AS Storent Holding (Emitents) pieņēma lēmumu veikt izmaiņas padomes sastāvā. No 2024. gada 1. jūlija padomes locekle būs Daiga Auziņa – Melalksne. Erī Esta no valdes locekļa kļūs par padomes locekli.

Padomes sastāvā darbu turpinās Baiba Onkele.

 

Baiba Onkele

Storent Holdings Finanšu direktore

Tālrunis: + 371 29340012

E-pasts: baiba.onkele@storent.com

www.storentholding.com

 

Pielikumi