Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Signet Bank publicē sākotnējo DelfinGroup akciju izvērtējuma pārskatu
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-04-15 09:02:21
Versijas komentārs
Teksts

DelfinGroup informē, ka AS Signet Bank ir veikusi sākotnējo analīzi par DelfinGroup, sniedzot ieskatu uzņēmuma rezultātos, tirgus vidē un akciju novērtējumā. Ziņojumā ir analizēta DelfinGroup pašreizējā situācija, pamatojoties uz jaunākajiem publiski pieejamajiem datiem, un aplēses.

“Kopš DelfinGroup IPO 2021. gadā, akcionāru skaits ir būtiski pieaudzis un tuvojas 9,000 slieksnim, kā arī DelfinGroup bija tirgotākās akcijas 2023. gadā AS Nasdaq Riga biržā, kas apliecina investoru interesi par uzņēmumu. Esam gandarīti, ka investori var saņemt padziļinātu, profesionālu un neatkarīgu uzņēmuma novērtējumu, kas palīdzēs pilnvērtīgāk izprast mūsu biznesa modeli un izaugsmes iespējas,” norāda DelfinGroup valdes loceklis un finanšu direktors Aldis Umblejs.

Sākotnējo pārskatu var izmantot visi esošie un potenciālie uzņēmuma investori, lai izvērtētu ieguldījumus DelfinGroup vērtspapīros.

Pilns ziņojums pieejams DelfinGroup mājaslapā: https://delfingroup.lv/lv/analitiku-vertejums

 

Atruna.

Pārskats ir sagatavots tikai informatīviem nolūkiem, un tas nav uzskatāms par ieteikumu pirkt vai pārdot uzņēmuma akcijas. Atbildību par investīciju lēmumiem uzņemas investori.

 

Par Signet Bank

Signet Bank dibināta 1991. gadā un ir viena no pirmajām neatkarīgās Latvijas bankām. Signet Bank ir Latvijas vadošā investīciju banka, kas vietējiem uzņēmējiem un uzņēmumiem piedāvā ilgtspējīgus finansēšanas un investīciju risinājumus. Kopš 2021. gada Signet Bank jau vairāk nekā 40 Latvijas uzņēmumiem ar obligāciju un akciju emisijām piesaistījusi papildu finansējumu 450 milj. eiro apmērā. Signet Bank 2023. gadā pārvaldībā esošie finanšu līdzekļi sasniedza 1.4 miljardus eiro. Signet Bank ir vadošais korporatīvo obligāciju organizators Latvijā un vadošais biržas brokeris Baltijā 2023. gadā saskaņā ar Nasdaq Biržas datiem.

 

Par DelfinGroup

DelfinGroup ir licencēts Latvijas fintech uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā un strādā ar zīmoliem Banknote un VIZIA. Uzņēmums strādā ar peļņu katru gadu kopš 2010. gada. DelfinGroup pastāvīgi attīsta un piedāvā patēriņa aizdevumus, aizdevumus senioriem, nomaksas pakalpojumus, lombarda aizdevumus un lietotu, mazlietotu un jaunu preču tirdzniecību vairāk nekā 90 filiālēs Latvijā un Lietuvā, kā arī tiešsaistē. DelfinGroup kopš 2014. gada ir pazīstams Nasdaq Riga biržā kā obligāciju emitents un kopš 2021. gada kā akciju emitents Baltijas Oficiālajā sarakstā. Uzņēmums veic regulāru ikceturkšņa dividenžu izmaksu. DelfinGroup ilgtspējas pamatā ir fokuss uz korporatīvo pārvaldību, fintech inovācijām, atbildīgu aizdevumu izsniegšanu, finanšu iekļaušanu un aprites ekonomikas veicināšanu.

 

         Papildu informācija:
         Aldis Umblejs,
         AS DelfinGroup finanšu direktors
         Tālrunis: +371 26189988
         E-pasts: IR@delfingroup.lv

Pielikumi