Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS “mogo” valdes sastāvā
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-03-05 09:01:36
Versijas komentārs
Teksts

AS “mogo”, Reģ.nr. 50103541751, informē par izmaiņām AS “mogo” valdē, kā rezultātā ar 2024. gada 1. martu uzņēmuma valdes priekšsēdētājas amatu ir atstājusi Anete Pallo. Pozīciju turpmāk ieņems Vladislavs Mejertāls.

V. Mejertāls ar maģistra grādu ir pabeidzis Rīgas Ekonomikas augstskolu (Stockholm School of Economics in Riga). Kopš 2019. gada V. Mejertāls ir AS “Eleving Stella” (AS “mogo” vienīgais akcionārs) reģionālais operatīvās darbības vadītājs (COO), bet kopš 2020. gada arī AS “mogo” uzraudzības padomes priekšsēdētāja vietnieks. Pirms pievienošanās “Eleving Group” guvis plašu pieredzi nebanku sektorā un parādu piedziņas jomā, vadot patēriņa finansēšanas uzņēmuma Wandoo Finance biznesu Spānijā. Tāpat vairāk nekā sešus gadus strādājis ASA B2Holding grupas uzņēmumos Baltijā.

Par AS “mogo”

AS "mogo" ir daļa no starptautiskā finanšu tehnoloģiju uzņēmuma Eleving Group. AS "mogo" darbojas Latvijā un piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā - tiešsaistē, pa tālruni un sadarbībā ar vairāk nekā 220 partneriem. AS "mogo" apkalpo vairāk nekā 8 000 klientu, pārvaldot produktu portfeli 35,9 miljonu eiro apmērā.

Par Eleving Group

Eleving Group ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus. Grupa patlaban darbojas 16 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, Eleving Group veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Āfrikā. Grupai ir vairāk nekā 320 000 aktīvo klientu visā pasaulē, un izsniegto aizdevumu kopējais apjoms pārsniedz 1,6 miljardus eiro. 2020. un 2021. gadā Financial Times ierindoja Eleving Group starp 1000 visstraujāk augošajiem FinTech uzņēmumiem Eiropā. Šobrīd Eleving Group strādā 2760 darbinieki. Uzņēmuma obligācijas ir kotētas Nasdaq Riga un Frankfurtes biržā. 2023. gadā Eleving Group saņēma 1. vietu Nasdaq Baltic Awards balvu kategorijā "Labākās investoru attiecības" First North obligāciju sarakstā.

Vairāk: www.eleving.com

Pielikumi