Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
IPAS “Indexo” aicina piedalīties vebinārā par 2023. gada finanšu rezultātiem
Emitents Indexo, IPAS (875500AT8JI5HU41AY20)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2024-02-19 08:18:18
Versijas komentārs
Teksts

Pensiju pārvaldītājs IPAS “Indexo” (turpmāk – INDEXO) aicina piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē (vebinārā) š.g. 27. februārī plkst. 10:00. Lai piedalītos vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot zemāk norādīto saiti.

Vebināru vadīs INDEXO valdes priekšsēdētājs Valdis Siksnis un valdes loceklis Henrik Karmo. Vebināra ietvaros uzņēmuma pārstāvji prezentēs 2023. gada revidētos finanšu rezultātus, kā arī informēs par citām aktualitātēm. Pēc prezentācijas norisināsies jautājumu un atbilžu sesija, kurā ikviens ir aicināts uzdot savus jautājumus uzņēmuma pārstāvjiem. Vebinārs notiks angļu valodā, taču ikviens varēs uzdot savus jautājumus arī latviešu valodā.

Aicinām savus jautājumus uzņēmumam iesūtīt līdz 26. februārim uz e-pastu: ieva.unda@nasdaq.com vai uzdot tos reģistrācijas saitē zemāk.

Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam reģistrēties šeit: https://nasdaq.zoom.us/webinar/register/WN_k-ZbBCQ6TQK6mr6MItxehA.
Pēc pieteikuma formas aizpildīšanas uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite uz vebināru un informācija par pieslēgšanos vebināram.

 

Par INDEXO

INDEXO ir Latvijas Bankas licencēta ieguldījumu pārvaldes sabiedrība, kas Latvijā piedāvā modernus 2. un 3. pensiju līmeņa plānus. INDEXO ir visstraujāk augošais pensiju pārvaldītājs Baltijā pēc klientu skaita ar vairāk nekā 129 tūkstošiem klientu un aptuveni 990 miljoniem eiro pārvaldībā.

INDEXO ir Nasdaq Riga biržā kotēts uzņēmums ar gandrīz 6000 akcionāriem un mērķi cīnīties par labāku finanšu vidi Latvijā. INDEXO vīzija ir kļūt par finanšu pakalpojumu grupu, kas nodrošina mūsdienīgus, personalizētus pakalpojumus, stiprinot Latvijas iedzīvotāju labklājību. Papildu informācija pieejama www.indexo.lv. Vairāk informācija pieejama www.indexo.lv

 

Kontaktinformācija par INDEXO:
Ieva Bauma
IPAS “Indexo” valdes locekle, mārketinga vadītāja
E-pasts: ieva.bauma@indexo.lv
Telefons:+371 28636789
www.indexo.lv

Pielikumi