Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “mogo” paziņo rezultātus par sešu mēnešu periodu, kas noslēdzās 2023. gada 30. jūnijā
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-08-31 13:41:00
Versijas komentārs
Teksts

AS "mogo" Latvijas uzņēmumu grupa (AS "mogo" un AS "Renti") 2023. gada pirmajos sešos mēnešos ir strādājusi ar 1,6 milj. eiro tīro peļņu (29% pieaugums salīdzinājumā ar 2022. gada pirmajiem sešiem mēnešiem). Pozitīvos peļņas rādītājus, kas ir sasniegti, neraugoties uz svārstīgajiem ekonomiskajiem apstākļiem pasaules tirgos, galvenokārt noteica uzlabotās klientu apkalpošanas un autoparka administrēšanas procesos. Tāpat izaugsmi veicināja stabilā klientu saistību izpildes disciplīna par izsniegtajiem kredītiem un ilgtermiņa nomas līgumiem, un gūtā peļņa no aktīvo portfeļu pārdošanas.

Jūlijā AS “Mogo” meitasuzņēmums AS “Renti” noslēdza auto abonēšanas produkta “Renti plus” pārdošanas darījumu. Darījuma ietvaros AS “Renti” uzņēmumam SIA “Transporent” (SIXT) ir pārdevis vairāk nekā 100 automašīnas no “Renti plus” autoparka, kā arī aktīvo klientu portfeli. Līdz ar darījuma noslēgšanu, AS “mogo” turpinās attīstīt finansēšanas pakalpojumus privātpersonu un MVU segmentā, primāro fokusu liekot uz esošo produktu pilnveidošanu.

  1. gada atlikušajos mēnešos AS "mogo" Latvijas uzņēmumu grupa turpinās fokusēties uz stratēģijas īstenošanu, kas veicina gan akcionāru kapitāla vērtības palielināšanu, gan arī uzņēmuma misijas izpildi - padarīt personīgo mobilitāti viegli pieejamu visiem Latvijas iedzīvotājiem.

Par AS “mogo”

AS “mogo” ir daļa no starptautiskas finanšu tehnoloģiju grupas Eleving Group (iepriekš zināma kā Mogo Finance). Mogo Latvijā piedāvā līzinga, atgriezeniskā līzinga un auto nomas pakalpojumus klientiem ērtākajā veidā – tiešsaistē, telefoniski un pie vairāk nekā 220 sadarbības partneriem. Mogo Latvija apkalpo vairāk nekā 8 tūkstošus klientu, pārvaldot 37 miljonu eiro lielu produktu portfeli.

Par Eleving Group

Eleving Group ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus. Grupa dibināta 2012. gadā, patlaban darbojas 16 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, Eleving Group veic saimniecisko darbību Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Subsahāras un Austrumāfrikas reģionā. 

Lasīt vairāk: www.eleving.com

Neringa Plauškiene

Eleving Group

Reģionālā finanšu direktore

Tālrunis: +371 66900904

E-pasts: neringa.plauskiene@eleving.com

Pielikumi
LV_Conso mogo_FS_6M 2023.pdf (2008.07 kB)