Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Papildus informācija.
Emitents Latvijas Jūras medicīnas centrs, AS (48510000PKWFM6UZDS84)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-08-17 17:00:04
Versijas komentārs
Teksts

AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs”, saskaņā ar Saskaņā ar Nasdaq Riga noteikumu “Par finanšu instrumentu iekļaušanu un tirdzniecību biržas regulētajos tirgos” (turpmāk – Noteikumi) prasībām sniedz skaidrojumus par  2022. gada revidētajā gada pārskatā publicēto informāciju.

Ievērojot, ka AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” 2022.gada 12. mēnešu nerevidētajā pārskatā norādīja peļņu, kas par vairāk nekā 10% no revidētā 2022.gada finanšu pārskata peļņas, emitents sniedz šo atšķirību skaidrojumu.

AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” 2022.gada 12. mēnešu nerevidētā pārskata peļņa, kas par vairāk nekā 10% atšķiras no revidētā 2022.gada finanšu pārskata peļņas būtiskā atšķirība skaidrojama ar grāmatvedības uzskaites datu precizēšanu 2022. gada pārskata sagatavošanas procesā.

Ievērojot, ka AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” revidētajā 2022.gada finanšu pārskatā investīcijas par vairāk nekā 10% atšķiras no iepriekš izteiktajām prognozēm (2022.gadā kārtējā akcionāru sapulcē pieņemtā budžeta) emitents sniedz šo atšķirību skaidrojumu.

AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” 2022.gada pārskata investīciju būtiskā atšķirība skaidrojama ar  iekārtu remonta un uzturēšanas pieaugumu inflācijas ietekmē.

Ievērojot, ka AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” revidētajā 2022.gada finanšu pārskatā ieņēmumi par vairāk nekā 10% atšķiras no iepriekš izteiktajām prognozēm (2022.gadā kārtējā akcionāru sapulcē pieņemtā budžeta) emitents sniedz šo atšķirību skaidrojumu.

AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” 2022.gada pārskata ieņēmumu būtiskā atšķirība skaidrojama ar 2022.gada pavasarī veiktajām konservatīvajām prognozēm par Ukrainas kara ietekmi un lielākiem ieņēmumiem gada griezumā nekā iepriekš plānots no valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas līguma attiecībās ar Nacionālo veselības dienestu.

Ievērojot, ka AS "Latvijas Jūras medicīnas centrs" revidētajā 2022.gada finanšu pārskatā finanšu rezultāts – peļņa pirms nodokļiem par vairāk nekā 10% atšķiras no iepriekš izteiktajām prognozēm (2022.gadā kārtējā akcionāru sapulcē pieņemtā budžeta) emitents sniedz šo atšķirību skaidrojumu.

AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” 2022.gada pārskata peļņas pirms nodokļiem būtiskā atšķirība skaidrojama ar 2022.gadā pavasarī veiktajām konservatīvajām prognozēm. AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” ieņēmumi no valsts apmaksāto veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas pārsniedza prognozēto līmeni un karam Ukrainā 2022.gadā nebija tiešas ietekmes uz AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs” saimniecisko darbību.

Valdes loceklis Juris Imaks, tel. 29512492

 

Pielikumi