Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valdes paziņojums
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-07-04 12:52:19
Versijas komentārs
Teksts

AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” Valdes paziņojums

2023.gada 03.jūlijā AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca  saņēma no Nasdaq Riga paziņojumu kā 29. jūnijā web-lapā Kompromat.lv tika publicēta informācija attiecībā uz AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca”: Ņemot vērā ka minētā informācija maldina finanšu instrumentu tirgus dalībniekus, Emitents publicē savus komentārus un skaidrojumus par augstāk minētajā rakstā pausto informāciju.

AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” paziņo ka rakstā izplatītā informācija satur nepatiesas ziņas, sagrozītos faktus un vērsta uz emitenta reputācijas pazemināšanu.

AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” strādā un rīkojas atklāti un likuma ietvaros, ievērojot sankcijas prasības. Pievadķēdes kurus ražo Emitents paredzētas otrreizējam tirgum,  pēcpārdošanas tehniskajai apkalpošanai un remontam, un nav paredzētas izmantošanai montāžai un komplektācijai uz konveijera.   

Emitenta prece nav sankciju prece un preču nosūtīšana uz ārvalstīm notiek konsultējoties ar LR Ārlietu ministriju un LR VID Muitas pārvaldes uzraudzībā .

Emitents veic iekšējo kontroli par sankciju likuma prasību ievērošanu un klientu, partneru izpēti saskaņā ar likumu. Papildus uzraudzību veic Emitenta Padome un Revīzijas komitēja.

 

Ar cieņu,

AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca” valde

 

Pielikumi