Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Komentārs par laikrakstā „Dienas Bizness” 12.11.2008. publicēto informaciju par AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca”
Emitents Ditton pievadķēžu rūpnīca, AS (391200LSGSVWPZW6LL87)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-11-12 16:21:24
Versijas komentārs
Teksts

Sakarā ar augstākminēto publikāciju Padome un Valde vēlas izdarīt sekojošu paziņojumu:

AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” laikrakstam „Dienas Bizness” nav sniegusi nekādu informāciju par situāciju uzņēmumā, kā arī nav sniegusi nekādu oficiālu informāciju tiem avotiem, uz kuriem izdevums atsaucas.

Turklāt, 10.11.2008. ziņu aģentūra LETA, arī līdzīgā veidā balstoties nevis uz no uzņēmuma iegūto informāciju, bet no kādiem citiem avotiem, jau bija publicējusi tamlīdzīga satura informāciju, par ko sabiedrība sniedza savu komentāru.

Sabiedrība atzīmē, ka tai diezgan bieži nākas saskarties ar situāciju, kad plašsaziņas līdzekļos tiek publicēta informācija, kas iegūta no neoficiāliem avotiem vai trešajām personā un bieži vien ir nepatiesa vai sagroza īstenību. Tāpēc sabiedības Padome un Valde neuzskata par lietderīgu katru reizi sīki analizēt un komentēt plašsaziņas līdzekļu pārstāvju un to avotu personīgo viedokli, vienlaicīgi uzskatot, ka katram no viņiem ir tiesības uz mūsu sabiedrības personīgo redzējumu un novērtējumu. Tāpēc objektīvas informācijas par sabiedrību iegūšanai lūdzam ieguldītājus un investorus sabiedrības darbības izvērtēšanai izmantot oficiālo informāciju, ko uzņēmums publicē Rīgas Fondu biržas mājas lapā, kā arī Finanšu un kapitāla tirgus komisijas ORICGS sistēmā vai iegūt to tieši sabiedrībā. Līdz ar to publiski izteiktu personīgo viedokļu komentēšana ir neracionāla un nevajadzīga.

Padome un Valde informē ieguldītājus un investorus, ka visi aktuālie sabiedrības rādītāji, ieskaitot darbinieku skaitu pēc 2008.gada 9 mēnešu rezultātiem tiks publicēti augstākminētajās mājaslapās 28.11.2008. pēc tam, kad tos apstiprinās Padome un Valde likumos noteiktajos termiņos. Padome un Valde pievērš ieguldītāju un investoru uzmanību tam, ka sabiedrības finanšu pārskats bez rādītājiem satur arī tirgus, risku un attīstības tendenču un ražošanas attīstības analīzi no AS „Ditton pievadķēžu rūpnīca” pozīcijas. Analizēt un komentēt trešo personu viedokli un argumentus sabiedrība neuzskata par nepieciešamu un lietderīgu.

AS "Ditton pievadķēžu rūpnīca" Valde

Pielikumi