Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Latvenergo aicina investorus uz virtuālo konferenci par 2022. gada 12 mēnešu finanšu rezultātiem
Emitents Latvenergo, AS (213800DJRB539Q1EMW75)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2023-02-28 09:47:17
Versijas komentārs
Teksts

AS "Latvenergo" aicina visus obligacionārus, investorus, masu mediju pārstāvjus un ikvienu interesentu piedalīties uzņēmuma rīkotajā virtuālajā konferencē š.g. 7. martā plkst. 16:00 (pēc Latvijas laika). Lai piedalītos vebinārā, lūdzam iepriekš reģistrēties, izmantojot zemāk norādīto saiti.

Vebināra ietvaros AS "Latvenergo" Finanšu direktors Guntars Baļčūns prezentēs neauditētos 2022. gada 12 mēnešu finanšu rezultātus, kā arī informēs par aktualitātēm koncernā. Pēc prezentācijas norisināsies jautājumu un atbilžu sesija, kurā ikviens ir aicināts uzdot savus jautājumus uzņēmumam. Vebināra prezentācija notiks angļu valodā, taču jautājumus būs iespēja uzdot arī latviešu valodā.

Aicinām savus jautājumus uzņēmumam iesūtīt līdz 6. martam uz e-pastu: ieva.unda@nasdaq.com vai uzdot tos reģistrācijas saitē zemāk.

Lai pieteiktos dalībai vebinārā, lūdzam reģistrēties šeit: https://nasdaq.zoom.us/webinar/register/WN_lPivqEpmRqi_Xj2C4h77Rw

Pēc pieteikuma formas aizpildīšanas uz norādīto e-pastu tiks nosūtīta saite uz vebināru un informācija par pieslēgšanos.
 

Papildu informācija:
Jānis Irbe
Finanšu un kredītu vadības direktors
Tālrunis: +371 29 453 897
E-pasts: investor.relations@latvenergo.lv

www.latvenergo.lv

Par Latvenergo

Latvenergo koncerns ir viens no lielākajiem enerģijas tirgotājiem Baltijā, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, dabasgāzes tirdzniecību un elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu. AS "Latvenergo" vairākus gadus ir atzīta par Latvijas vērtīgāko uzņēmumu. Starptautiskā kredītreitingu aģentūra Moody's AS "Latvenergo" ir novērtējusi ar investīciju pakāpes kredītreitingu Baa2/stabils.

Latvenergo koncernā ietilpst mātessabiedrība AS "Latvenergo" (elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un tirdzniecība, dabasgāzes tirdzniecība) un meitassabiedrības - AS "Sadales tīkls" (elektroenerģijas sadale), Elektrum Eesti, OÜ (elektroenerģijas un dabasgāzes tirdzniecība Igaunijā), Elektrum Lietuva, UAB (elektroenerģijas un dabazgāzes tirdzniecība Lietuvā), AS "Enerģijas publiskais tirgotājs" (elektroenerģijas obligātā iepirkuma administrēšana), SIA "Liepājas enerģija" (siltumenerģijas ražošana un tirdzniecība Liepājā, elektroenerģijas ražošana) un SIA "Latvijas vēja parki" (vēja parku attīstība Latvijā). Visas AS "Latvenergo" akcijas pieder valstij, un to turētāja ir Latvijas Republikas Ekonomikas ministrija.

Pielikumi