Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
NORVIK BANKAS Preses dienesta komentārs uz LETA jautājumu
Emitents NORVIK BANKA, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-11-11 09:16:58
Versijas komentārs
Teksts
NORVIK BANKAS preses dienests saņēma aģentūras LETA lūgumu komentēt Latvijas valsts piedāvāto atbalsta programmu Latvijas finanšu institūcijām.
 
Plānotā atbilde:
 
Neskatoties uz to, ka bankai nav nepieciešamības izmantot valsts piedāvāto atbalsta programmu, mēs pozitīvi vērtējam to, ka Latvijas valdība ir piedāvājusi šādu programmu Latvijas finanšu iestādēm. Tas, ka valsts nāk pretim tādā jautājumā dod papildus pārliecību par Latvijas finanšu sistēmas stabilitāti un tās  integrāciju kopējā Eiropas un pasaules finanšu sistēmā.
Svarīgi ir atzīmēt, ka mūsu bankas akcionāri ir apstiprinājuši savu gatavību atbalstīt banku sabalansēta biznesa attīstības saglabāšanā, ja būs tāda nepieciešamība.
Uz doto brīdi NORVIK BANKAI ir divi sindicētie aizņēmumi, viens no kuriem (LVL 15 milj.) tiks dzēsts šī gada decembra sākumā, otrais (LVL 18 milj.) - nākamā gada jūlijā.
 Ar cieņu,
AS "NORVIK BANKA" Preses dienests
Tālr.+371 67011426
Pielikumi