Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām SIA Ventspils nafta termināls padomē
Emitents Ventspils nafta, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-10-23 13:47:08
Versijas komentārs
Teksts
Akciju sabiedrības Ventspils nafta meitas sabiedrības SIA Ventspils nafta termināls padomē veiktas izmaiņas, pamatojoties uz līdžsinējā padomes locekļa Sema Lambrozas (Sam Lambroza) atkāpšanos no minētā amata.
 
SIA Ventspils nafta termināls padomē, tāpat kā līdz šim, strādās Olga Pētersone, Robs Nijsts (Rob Nijst) un Andris Vilcmeiers, bet no jauna padomes locekļa pienākumus sāks pildīt Saimons Bodijs (Simon Boddy). SIA Ventspils nafta termināls padomes priekšsēdētāja arī turpmāk būs O.Pētersone.
 
SIA Ventspils nafta termināls ir a/s Ventspils nafta meitas sabiedrība, kurā 51% pieder a/s Ventspils nafta, bet 49% – starptautiskās korporācijas Vitol Group sabiedrībai Euromin Holdings (Cyprus) Limited. Terminālis nodrošina tranzīta pakalpojumus – naftas un dīzeļdegvielas pieņemšanu no cauruļvadiem, dīzeļdegvielas, autobenzīna un citu naftas produktu kravu pieņemšanu no dzelzceļa un no jūras, to uzglabāšanu un pārkraušanu. SIA Ventspils nafta termināls ir lielākais un modernākais šāda veida uzņēmums reģionā.
 
 
 
 
 
 
 A/s Ventspils nafta
Sīkākai informācijai –
Gundega Vārpa,
sabiedrisko attiecību un reklāmas vadītāja,
tālr. +371 67229182;
                e-pasts: gundega.varpa@vnafta.lv
Pielikumi