Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa jauns direktors
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-10-22 18:12:19
Versijas komentārs
Teksts
2008. gada 22. oktobrī Latvijas lielākā uzņēmuma – informācijas tehnoloģiju (IT) vairumtirgotāja AS ELKO Grupa valdes loceklis un direktors Jānis Abāšins personīgu iemeslu dēļ pārtrauc pildīt savus darba pienākumus.
 
Jāņa Abāšina darba pienākumus pārņems viņa priekšgājējs Jānis Casno. Casno kungam ir vairāk kā 10 gadu pieredze uzņēmumā ELKO Grupa. Laika posmā no 2002. līdz 2007. gadam Jānis Casno ieņēma valdes locekļa un izpilddirektora amatu. Pirms tam viņš ir veicis IT departamenta direktora un finanšu direktora vietnieka pienākumus.
Jānis Casno ir absolvējis Latvijas Universitāti, kur ieguvis maģistra grādu ekonomikā.
 
 
ELKO Grupa
AS ELKO Grupa ir dibināta 1993. gadā. ELKO Grupa ir Latvijas lielākais uzņēmums un pērn sasniedza vairāk nekā viena miljarda ASV dolāru lielu apgrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS.
 
Uzņēmums pārstāv aptuveni 70 ražotājus un pārdod to preces vairāk nekā 6 300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. ELKO Grupa piedāvā vairāk nekā 7 000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem – "Acer", "Intel", "Seagate", "Samsung", "Sony" un "Western Digital". Pašlaik uzņēmumā pavisam nodarbināti 330 cilvēki. ELKO Grupa pieder vairākām privātpersonām, kā arī "East Capital" un "Amber Trust" investīciju fondiem.
 
Papildu informācija:
Anna Dārziņa
ELKO Grupa
Mārketinga korporatīvo projektu vadītāja
tel.: +371 67092324
fax: +371 67093294
anna.darzina@elkogroup.com
Pielikumi