Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu
Emitents Rīgas kuģu būvētava, AS (48510000DWP0BMQCTM64)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-12-06 21:38:04
Versijas komentārs
Teksts

AS “Rīgas kuģu būvētava” valdes viedoklis par sabiedrības obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu un tā ietekmi uz sabiedrības interesēm

Kā jau tika ziņots iepriekš, Irinai Meļņikai ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2021.gada 26.oktobra lēmumu Nr.139 ir atļauts izteikt Sabiedrības obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu.

Sabiedrības valde uzskata, ka akciju atpirkšanas piedāvājums atbilst Finanšu instrumentu tirgus likuma nosacījumiem.

Ievērojot to, ka akciju atpirkšanas piedāvājuma izteicējs plāno turpināt līdzšinējo Sabiedrības darbību un nav plānotas tās darbības veida maiņa, Sabiedrības valde akciju atpirkšanas piedāvājumu vērtē pozitīvi un attiecīgi tā turpinās saimniecisko darbību līdzšinējā darbības jomā. Tāpat tiek plānots turpināt darba tiesiskās attiecības ar esošajiem Sabiedrības darbiniekiem atbilstoši ar tiem noslēgtajiem darba līgumiem, kā arī netiek plānota Sabiedrības atrašanās vietas maiņa.

 

 

AS „Rīgas kuģu būvētava” valde

Pielikumi