Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS DelfinGroup stiprina vadības komandu ar fintech produktu vadībā un attīstīšanā pieredzējušu profesionāli Sanitu Zitmani
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-12-06 15:22:48
Versijas komentārs
Teksts

Latvijas finanšu nozares koncerns AS DelfinGroup mērķtiecīgi attīsta aizdevumu produktu piedāvājumu un klientu servisu. Fintech nozarē pieredzējušās Sanitas Zitmanes pievienošanās vadības komandai kā patēriņa aizdevumu pārvaldes vadītājai stiprinās vadības komandu un ļaus uzņēmuma ambiciozos mērķus īstenot vēl efektīvāk.

AS DelfinGroup valdes priekšsēdētājs Didzis Ādmīdiņš: “Priecājamies par spēcīgu nozares profesionāļu pievienošanos AS DelfinGroup komandai. Mēs novērtējam Sanitas pieredzi, kas gūta gan apdrošināšanā, gan banku sektora, gan, kas īpaši nozīmīgi - fintech nozarē. Viena no AS DelfinGroup vērtībām ir progress un spēcīga vadības komanda noteikti ir progress.”

Sanita Zitmane veiksmīgo ilggadējo pieredzi projektu un komandu vadībā, kā arī jaunu produktu izstrādē un attīstīšanā izmantos tādu AS DelfinGroup nozīmīgu jomu kā patēriņa aizdevumu, klientu servisa, mārketinga un aktīvās pārdošanas attīstībai.

Pēdējos četrus gadus Sanita bija atbildīga par uzņēmuma kreditēšanas produktu stratēģiju un uzņēmuma operāciju pārvaldību TWINO grupas Latvijas aizdevumu operāciju uzņēmumā SIA OC Finance, kas pārstāv zīmolu Moneza. Viņa piedalījās mazo un vidējo uzņēmumu kreditēšanas produktu, kā arī aizdevumu risinājumu fiziskām personām izstrādē un ieviešanā, vadīja projektu izstrādes komandu un dažādus IT projektus, piedalījās TWINO grupas stratēģisko projektu īstenošanā.

Pieredzi produktu izstrādē un attīstībā Sanita guvusi arī AS Citadele banka, kur bija atbildīga  par sadarbības partneru tīkla izveidi un vadīja sadarbības uzsākšanu ar finanšu salīdzināšanas platformu brokeriem.

Jaunu attīstības projektu pieredze iegūta arī apdrošināšanas nozarē, strādājot tādos uzņēmumos kā If P&C Insurance, Colemont FKB Latvia un UniCredit Insurance Broker.

AS DelfinGroup patēriņa aizdevumu pārvaldes vadītāja Sanita Zitmane: “Mani aizrauj projekti, kas palīdz uzlabot klientu pieredzi un vairo uzņēmuma ienesīgumu. Es redzu labu potenciālu AS DelfinGroup kļūt par vadošo spēlētāju privātpersonu kreditēšanas jomā, kas ieņem nozīmīgu lomu finanšu pakalpojumu segmentā. Esam jau spēruši nākamo stratēģisko soli, papildinot AS DelfinGroup piedāvāto finanšu produktu klāstu klientiem, kā arī palielinot izsniedzamā aizdevuma maksimālo summu, kas ļaus mums ieinteresēt un piesaistīt jaunus klientus.”

AS DelfinGroup mērķtiecīgi stiprina savu vadības komandu, ko apliecina pieredzējušu nozares profesionāļu pievienošanās uzņēmumam. Kā iepriekš informēts, augustā kā finanšu direktors pievienojās starptautisku pieredzi fintech jomā guvušais Aldis Umblejs, kurš no 15. decembra kļūs par AS DelfinGroup valdes locekli.

Par AS DelfinGroup

AS DelfinGroup ir licencēts uz tehnoloģijām balstīts finanšu nozares koncerns, kas dibināts 2009. gadā un strādā ar zīmoliem Banknote un VIZIA. Uzņēmums pastāvīgi attīsta un piedāvā patēriņa aizdevumus, aizdevumus senioriem, nomaksas pakalpojumus, lombarda aizdevumus un lietotu un mazlietotu preču tirdzniecību vairāk nekā 90 filiālēs visā Latvijā, kā arī tiešsaistē. AS DelfinGroup vairāk nekā 270 profesionāļu komanda vidēji mēnesī izsniedz 35 tūkstošus aizdevumu. Uzņēmuma kopējais reģistrēto klientu skaits pārsniedz 400’000. AS DelfinGroup kopš 2014.gada ir pazīstams Nasdaq Riga biržā kā obligāciju emitents un kopš 2021. gada kā akciju emitents Baltijas Oficiālajā sarakstā. Uzņēmums 2021. gadā veica IPO, piesaistot gandrīz 6000 jaunu akcionāru. Uzņēmums veic regulāru ik ceturkšņa dividenžu izmaksu. 2020. gadā uzņēmuma kredītportfelis sasniedza 34.6 miljonus eiro, EBITDA bija 9.3 miljoni eiro un peļņa pirms nodokļiem par dividendēm sasniedza 4.65 miljonus eiro. Uzņēmuma ilgtspējas pamatā ir fokuss uz korporatīvo pārvaldību, fintech inovācijām, atbildīgu aizdevumu izsniegšanu, finanšu iekļaušanu un aprites ekonomikas veicināšanu. Uzņēmums strādā ar peļņu katru gadu kopš 2010. gada.

Papildu informācija: 

Aldis Umblejs 
AS DelfinGroup finanšu direktors 
Tālr.: +371 26189988 
E-pasts: IR@delfingroup.lv 

Pielikumi