Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Eleving Group veiksmīgi noslēdzis augstākā ranga nodrošināto obligāciju emisiju 150 miljonu eiro apjomā
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2021-10-08 16:32:27
Versijas komentārs
Teksts

Eleving Group (“Emitents”, iepriekš zināma kā Mogo Finance), starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa, kas darbojas Baltijā, Centrāleiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā, ar Fitch reitingu aģentūras piešķirtu B- (stabilu) reitingu, paziņo par veiksmīgu augstākā ranga nodrošināto obligāciju emisiju 150 miljonu eiro apjomā (ISIN: XS2393240887) ar gada procentu likmi 9,50% un termiņu 2026.gadā. Paredzams, ka norēķins tiks veikts 2021. gada 18. oktobrī. Obligāciju pieprasījums pārsniedza piedāvājumu.

 

Jaunās obligācijas plānots iekļaut Frankfurtes biržas Open Market (Freiverkehr) tirgū ne vēlāk kā 2021. gada 18. oktobrī. Jaunās obligāciju paredzēts iekļaut regulētā tirgū četrus mēnešu laikā.

 

2022.gada obligācijas (ISIN: XS1831877755) tiks atpirktas 2021. gada 20.oktobrī saskaņā ar Obligāciju Noteikumu un nosacījumu 6.3.punktu (Pirmstermiņa brīvprātīga atpirkšana). Obligāciju turētājiem tiks izmaksāta atpirkšanas summa par katru obligāciju (102,375 procenti no nominālvērtības) kopā ar uzkrātajiem, bet neizmaksātajiem procentiem.

 

Eleving Group par obligāciju emisijas organizētāju deleģēja  Oppenheimer & Co. Inc. un AS “Signet Bank” un Bankhaus Scheich Wertpapierspezialist AG par obligāciju emisijas līdz-organizētājiem. Kā investīciju konsultants bija piesaistīts Aalto Capital. 

 

Eleving Group izpilddirektors Modestas Sudnius: "Mēs esam gandarīti un pateicīgi esošajiem un jaunajiem investoriem no visas Eiropas, kuri mūs atbalstīja un izrādīja uzticību mūsu uzņēmumam. Ieņēmumi palīdzēs turpināt Eleving Group aizņēmumu izmaksu optimizāciju un stiprinās uzņēmuma tālāku izaugsmi. Mēs turpināsim attīstīt savu mobilitātes un finansēšanas platformu, vienlaikus ieviešot jaunus produktus un ieguldot digitalizācijā."

 

Par Eleving Group

Eleving Group ir starptautiska finanšu tehnoloģiju uzņēmumu grupa ar plašu pārstāvniecību visā pasaulē. Grupa ir pārstāvēta trīs kontinentos un tās biznesa virzieni ietver transportlīdzekļu un patēriņa finansējuma pakalpojumus, nodrošinot finansiālu iekļaušanu un attīstot finanšu pakalpojumu nozari darbības valstīs. Līdz šim grupa aizdevumos izsniegusi vairāk nekā 710 miljonus eiro, un tās kopējais kredītportfelis pārsniedz 200 miljonus eiro. Grupa, kas 2012. gadā tika dibināta ar Mogo zīmolu, patlaban darbojas 14 pasaules valstīs. Ar galveno mītnes vietu Latvijā, Eleving Group veic saimniecisko darbību Baltijā un Eiropā, Kaukāza un Centrālāzijas reģionos, kā arī Austrumāfrikā. Divus gadus pēc kārtas Eleving Group iekļauta vadošā finanšu nozares medija Financial Times veidotā Eiropas visstraujāk augošo uzņēmumu Top1000 sarakstā. Vairāk: www.eleving.com

Pielikumi