Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS "Grindeks" vadības komandā
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-10-15 08:45:53
Versijas komentārs
Teksts
AS Grindeks padome 2008. gada 13. oktobrī ir apstiprinājusi līdzšinējā valdes locekļa un Aktīvo farmaceitisko vielu biznesa struktūras direktora Vitālija Skrīveļa vēlmi atgriezties pielietojamajā zinātnē un pievērsties pretvēža un biotehnoloģisko preparātu izpētei. Turpmāk Vitālijs Skrīvelis veiks arī AS Grindeks zinātniskā konsultanta pienākumus, un viņa atbildība būs uzraudzīt izpētes projektus un inovatīvo tehnoloģiju ieviešanu.
Saskaņā ar AS Grindeks padomes lēmumu, par valdes locekli ASGrindeks valdē iecelts Finanšu un administratīvais direktors Vadims Rabša.

Par AS Grindeks Aktīvo farmaceitisko vielu biznesa struktūras direktoru kļuvis Andris Jegorovs, kurš iepriekš strādājis AS Olainfarm par Kvalitātes direktoru.

AS Grindeks komandai pievienojies arī Tirdzniecības un mārketinga direktors Armands Lapiņš, kurš iepriekš veicis AS Olainfarm Mārketinga un komercdirektora pienākumus.

Par Grindeks

AS Grindeks ir vadošais farmācijas uzņēmums Baltijas valstīs. Galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. Grindeks specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo un pretvēža medikamentu terapeitiskajās grupās.

Uzņēmumaproduktu klāstu veido veiksmīgs oriģinālproduktu un patentbrīvozāļu apvienojums – tajā ietilpst oriģinālprodukti Mildronāts® un Ftorafur®, kā arī vairāk kā 100 efektīvu un drošu patentbrīvo medikamentu formu.

Grindeks koncernā ietilpst četri meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Krievijā; pārstāvniecības un pārstāvji strādā 14 valstīs. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm un veido 96% no kopējā apgrozījuma. Galvenie tirgi ir Baltijas valstis, Krievijaun citas NVS valstis, Japāna un ASV. AS Grindeks akcijas tiek kotētas Rīgas Fondu biržas Oficiālajā sarakstā.

Lai uzzinātu vairāk par AS Grindeks, lūdzu, apmeklējiet mājas lapu www.grindeks.lv

Kontakti:
Laila Kļaviņa
AS Grindeks Komunikācijas departamenta vadītāja
Tel.: (+371) 67083370, (+371) 29256012

fakss: (+371) 67083505

E-pasts: laila.klavina@grindeks.lv 
Pielikumi
V_Rabsa_CV_LV.pdf (55.01 kB)
A_JegorovsCV_LV.pdf (25.61 kB)
A_LapinsCV_LV.pdf (30.02 kB)