Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Akciju komercbanka “Baltikums”” ir reģistrējusi filiāli Kiprā
Emitents Akciju komercbanka ''Baltikums'', AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-10-10 12:03:12
Versijas komentārs
Teksts

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” Kipras filiāles izveidošana ir viens no svarīgākajiem posmiem bankas starptautisko reģionālo biroju un pārstāvniecību tīkla paplašināšanā.

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” filiāle darbosies Kipras uzņēmējdarbības galvaspilsētas Limasolas vienā no prestižākajiem darījumu centriem, kas atrodas Maximou Michailidi, Maximos Plaza, Tower 3, Flat/Office 401, P.C. 3106, Limassol, Cyprus.

Bankas Kipras filiāles darbība nodrošinās tālāku bankas darbības attīstību Eiropas Savienībā un nodrošinās bankas servisu saviem klientiem tajā. AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” stratēģijā ir uzsvērta Eiropas un starptautisko klientu apkalpošanu, īpaši uzsverot private & corporate banking pakalpojumus.

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” Kipras filiāles pakalpojumi galvenokārt paredzēti divām klientu grupām. Pirmkārt, tā ir turīgu klientu private banking un wealth management (privātkapitāla un aktīvu trasta pārvaldība) apkalpošana. Otrkārt, starptautiskās tirdzniecības, jūras biznesa uzņēmumu finansēšanas un investīciju korporatīvā uzņēmējdarbība

Viens no bankas darbības pamata virzieniem ir jūras biznesa uzņēmumu apkalpošana, un Kipra ir viena no populārākajām kuģu reģistrācijas valstīm, tāpēc banka plāno atvērt Kiprā Kuģu Īpašnieku apkalpošanas centru (Baltikums Shipping Business Centre Cyprus). Centrā mūsu klienti – kuģu īpašnieki varēs saņemt profesionālu bankas servisu, kas paredzēts īpaši šai klientu kategorijai un viņu uzņēmējdarbībai. Jūras un tranzīta uzņēmējdarbības finansēšanas pieredze ļauj bankai sagatavot konkurētspējīgus un profesionālus piedāvājumus kuģu iegādes, esošās flotes remonta un modernizācijas finansēšanas projektos, kā arī pilnu servisu kuģa iegādes procesam.

Tāpat AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” apkalpos savu klientu investīcijas Eiropas Savienībā un plāno paplašināt savas iespējas, piesaistot Eiropas klientus. Kipras filiāles klientiem tiks piedāvāta pilnvērtīga bankas apkalpošana no kvalitatīviem un ātriem norēķiniem jebkurā valūtā (ieskaitot drošu un ērtu attālinātu apkalpošanu InternetBankā) līdz individuālo investīciju portfeļu izveidošanai un pārvaldībai. Bankai ir daudzu gadu pieredze tirdzniecības un jūras transporta finansēšanā. Lai nodrošinātu klientiem pēc iespējas kvalitatīvu servisu un individuālu jautājumu risināšanu, banka vajadzības gadījumā piesaista finanšu konsultantus, juristus, nekustamā īpašuma, starptautiskās tirdzniecības un nodokļu speciālistus.

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” ir savas pārstāvniecības Almati (Kazahstāna) un Kijevā (Ukraina).

Pēc aktīvu apjoma AS „Akciju komercbanka „Baltikums””, kas ietilpst AS „Baltikums Bankas Grupa”, augusta beigās bija 18. lielākā no 25 Latvijas komercbankām. Bankas obligācijas kotē Rīgas Fondu biržas parāda vērtspapīru sarakstā.

Uldis Zandars
AS “Akciju komercbanka “Baltikums””
Produktu attīstības un mārketinga pārvaldes vadītājas vietnieks
Tālr.: +371 67704672, +371 29206536
E-pasts: uldis.zandars@bank.baltikums.com

Pielikumi