Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS ELKO Grupa kļūst par pirmo „Telsey” produkcijas izplatītāju Baltijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-10-06 10:22:34
Versijas komentārs
Teksts
Vadošais IT produktu un komponenšu vairumtirgotājs Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS ELKO Grupa ir kļuvis par pirmo oficiālo pasaules vadošā tīklu risinājumu projektētāja un ražotāja „Telsey” produktu izplatītāju Latvijā un arī visā Baltijā.
Līdz šim „Telsey” produkcijai Latvijas tirgū nebija oficiāla pārstāvja, un tā tika piedāvāta tikai dažos interneta veikalos. Turpmāk ELKO Grupa Latvijā un Baltijas valstīs piedāvās pilnu „Telsey” produktu klāstu, kurā ietilpst arī pazīstamā ražotāja „Ruckus Wireless” produkti.
„Ruckus Wireless” ir Smart Wi-Fi tehnoloģijas (uzlabota radio frekvenču maršrutizācijas tehnoloģija) ieviesējs un patentētājs, kas attīsta pirmos Smart Wi-Fi produktus, izmantojot tehnoloģiju, kura paplašina Wi-Fi signāla diapazonu un automātiski pielāgo to apkārtējās vides izmaiņām.
Latvijas tirgū ienāks vairāki jauni produkti, kas paredzēti gan darbam, gan lietošanai mājās. Kā divi no interesantākajiem produktiem jāmin pirmā operatoru līmeņa 802.11n multimediju sistēma „Ruckus Wireless Media Flex 7000”, kas radīta, lai caur Wi-Fi noraidītu augstas izšķirtspējas (HD) IP video (IPTV) signālu uz jebkuru vietu mājā, un integrētās piekļuves iekārtas „Telsey CPV4/CPV4W”, kas ļauj platjoslas interneta operatoriem piegādāt inovatīvus pakalpojumus, izmantojot mājas Ethernet risinājumus.
Telsey
„Telsey” ir pasaules līderis Access Gateway, IP-Video Station un tīklu risinājumu projektēšanā, kā arī ražošanā, pārstāvot tos nākamās paaudzes piekļuves tīklos gan FTTx, gan DSL tehnoloģijās.
 
Papildu informācija:
Anna Dārziņa
ELKO Grupa
Mārketinga korporatīvo projektu vadītāja
tel.: +371 67092324
fax: +371 67093294
mob.: +371 29212993
anna.darzina@elkogroup.com
www.elkogroup.com
Pielikumi