Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Latvijas Krājbanka kļuvusi par AS "Pirmais Atklātais Pensiju Fonds" īpašnieci
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2007-07-17 08:16:32
Versijas komentārs
Teksts

 

Turpinot attīstīt un izvērst savus pakalpojumus, akciju sabiedrība “Latvijas Krājbanka” iegādājusies līdz šim akciju sabiedrība “Akciju komercbanka “Baltikums”” piederošo akciju sabiedrību “Pirmais atklātais pensiju fonds”. Akciju sabiedrība “Latvijas Krājbanka” kļuvusi par 100% visu sabiedrības akciju īpašnieci.

šobrīd turpinās lietu pārņemšana un juridisko formalitāšu kārtošana, kā arī ar to saistītā sabiedrības valdes un padomes locekļu maiņa. Izmaiņas varētu skart arī sabiedrības nosaukumu un sniegto produktu klāstu.

Akciju sabiedrība “Latvijas Krājbanka” jau sevi pārliecinoši pieteikusi valsts fondēto pensiju 2. līmeņa tirgū. Akciju sabiedrības “Latvijas krājbanka”meitas sabiedrības “Ieguldījumu pārvaldes sabiedrība “Astra Krājfondi” piedāvāti 2. līmeņa pensiju plāni ir vieni no ienesīgākajiem. Gūtā pieredze un lieliskie panākumi liek spert nākamo soli, tādējādi 3. pensiju līmeņa pārvaldīšanu uzskatām kā loģisku turpinājumu bankas produktu un pakalpojumu klāstam,” atzīst akciju sabiedrības “Latvijas Krājbanka” valdes loceklis Dzintars Pelcbergs.

Akciju sabiedrība “Latvijas Krājbanka” apzinās, ka tas ir uz nākotnes attīstību vērsts solis, tomēr ilgtermiņā, izmantojot esošo un potenciālo klientu bāzi, plāno iekarot savu vietu šajā tirgus segmentā. Akciju sabiedrības “Pirmais atklātā pensiju fonds” klientu bāze ir neliela, taču jaunā attīstības stratēģija un menedžments ļaus īstenot kvalitatīvu lēcienu.

 

 

 

Pielikumi