Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS’’KURZEMES ATSLĒGA 1’’ par ārkārtas akcionāru sapulces 18.12. 2020 lēmumu projektiem un iespēju balsot rakstveidā pirms sapulces .
Emitents Kurzemes atslēga 1, AS (529900VB0FPKLRG9DL23)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-12-04 14:11:05
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības „KURZEMES ATSLĒGA 1” akcionāru 2020.gada 18.decembra ārkārtas sapulces darba kārtības lēmumu projekti

 1.jautājums. Sabiedrības darbības izbeigšana

Lēmums:

Izbeigt Sabiedrības darbību, uzsākot tās likvidāciju.

 2.jautājums. Sabiedrības likvidatora noteikšana

Lēmums:

Noteikt, ka Sabiedrības likvidāciju veic Sabiedrības valdes priekšsēdētājs Pēteris Frīdenbergs.

 3.jautājums. Kreditoru prasījumu pieteikšanas termiņa noteikšana.

Lēmums:

Noteikt, ka saskaņā ar Komerclikuma 324. panta trešo daļu, Sabiedrības kreditoru prasījumu pieteikšanas termiņš ir 2021.gada 30.aprīlis.

 4.jautājums. Sabiedrības padomes locekļu atcelšana no amata

Lēmums:

Ievērojot Sabiedrības likvidācijas procesa uzsākšanu, atcelt no Sabiedrības padomes tās locekļus:

  • Irēnu Burvi,
  • Ilgvaru Jurjāni,
  • Daigu Lankovsku,
  • Rolandu Līvmani,
  • Guntaru Stekjāni.
  1. jautājums. Pilnvarojums iesniegt pieņemtos lēmumus reģistrācijai Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Komercreģistrā

Lēmums:

Pilnvarot ZAB COBALT, PVN reģistrācijas numurs 90000389543, adrese Marijas iela 13 k-2, Rīga, LV-1050, zvērinātu advokāti Mariju Berdovu,  un juristu Vadimu Zviceviču, katru atsevišķi, kārtot visus jautājumus, kas saistīti ar Sapulcē pieņemto lēmumu reģistrāciju Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Komercreģistrā, tai skaitā, bet ne tikai, parakstīt, iesniegt un saņemt visus nepieciešamos dokumentus, to kopijas, norakstus un izrakstus, apliecināt dokumentu atvasinājumu pareizību oriģināliem, sniegt paskaidrojumus, kā mutiski, tā rakstveidā, veikt nepieciešamos maksājumus, parakstīties, kur tas nepieciešams, ieskaitot jebkādus iesniegumus, pieteikumus un paziņojumus Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistram, VSIA “Latvijas Vēstnesis”, Latvijas valsts arhīvam un tā struktūrvienībām, kā arī attiecībās ar jebkurām trešajām personām sakarā ar Sabiedrības dokumentu nodošanu arhivēšanai, pārsūdzēt pieņemtos nolēmumus, veikt labojumus, kā arī veikt jebkādas citas darbības, kas nepieciešamas vai vēlamas dotā uzdevuma sekmīgai izpildei.

Valde

Akcionāri var piedalīties pilnsapulcē personiski vai ar savu pārstāvju starpniecību. Akcionāri var izmantot tiesības balsot rakstveidā pirms akcionāru sapulces, izmantojot drošu elektronisko parakstu, nosūtot balsojumu uz e-pasta adresi: info@ka1.lv vai izmantot pasta sūtījumu uz adresi Kalvenes iela 27,Aizpute, Aizputes novads, LV3456. Balsošanai jāizmanto publicētā balsošanas veidlapa. Šāds balsojums tiks ņemts vērā, ja saņemts līdz 2020. gada 17.decembra dienas beigām. Akcionāri ar šādu balsojumu tiks uzskatīti par klātesošiem akcionāru sapulcē. Akcionārs, kurš balsojis pirms akcionāru sapulces, var lūgt Sabiedrību apstiprināt balsojuma saņemšanu. Sabiedrība nekavējoties pēc akcionāra balsojuma saņemšanas nosūta akcionāram apstiprinājumu.Ja akcionārs būs balsojis pirms sapulces, tas neliedz viņam ierasties uz sapulci klātienē un piedalīties balsošanā. Šajā gadījumā akcionāra iepriekš nodotais balsojums tiks anulēts un vērā ņemts sapulces laikā nodotais balsojums.

Papildus informācija

e-pasts : info@ka1.lv

Tālr. +371 63448075

 

Pielikumi
BALSOJUMA VEIDLAPA.docx (28.46 kB)