Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
DelfinGroup veic meitas sabiedrības iegādi
Emitents DelfinGroup, AS (iepriekšējais nosaukums - ExpressCredit, SIA) (2138002PKHUJIMVMYB13)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-10-01 18:56:00
Versijas komentārs
Teksts

2020. gada 30. septembrī Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrā ir reģistrēta SIA "DelfinGroup" 100% sabiedrības SIA "Banknote commercial properties" 100% daļu iegāde. SIA "Banknote commercial properties" pieder 4 īpašumi. Trijos no šiem īpašumiem atrodas zīmola Banknote filiāles - divas Jelgavā un viena Valkā. SIA “Banknote commercial properties” bilances aktīvi uz iegādes brīdi bija EUR 112 tūkstoši.

SIA DelfinGroup valdes priekšsēdētājs Agris Evertovskis komentē iegādi: “Viens no mūsu uzņēmuma veiksmes stāstiem ir mūsu filiāļu tīkls, kas veidots šo gadu garumā koncentrējoties uz filiālēm top lokācijās apdzīvotās vietās ar iedzīvotāju apjomu virs 7000 iedzīvotājiem. Lielākā daļa no DelfinGroup filiālēm tiek īrētas, bet situācijās, kad telpu īpašnieki ir gatavi tās pārdot, izvērtējot konkrētus izdevīgus piedāvājumus, filiāles tiek iegādātas.”

Ar SIA “Banknote commercial properties” iekļaušana SIA DelfinGroup uzņēmumu grupā ir daļa no uzņēmuma plāna.

______________________________________________________________________

SIA DelfinGroup ir licencēts patērētāju kreditēšanas uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā, un pārstāv zīmolus Banknote, VIZIA un Rīgas pilsētas lombards. Koncerna pamatpakalpojumi ir lombarda aizdevums, patēriņa aizdevums, kā arī senioru aizdevums, kura nosacījumi ir īpaši pielāgoti senioriem. Koncerns darbojas 38 Latvijas pilsētās un apdzīvotās vietās, kopumā 87 Banknote filiālēs, tāpat uzņēmums ir pārstāvēts digitālajā vidē ar attālinātu pakalpojuma sniegšanu – patēriņa aizdevumu jomā un internetveikalā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 270 profesionālus darbiniekus un 2019. gadā nodokļos ir samaksājis 2,97 miljonus euro. SIA DelfinGroup ir LAFPA un LTRK biedrs un ir saņēmis VID sadarbības programmas Zelta līmeņa statusu.

 

         Kristaps Bergmanis
         Tel.: +371 29144168
         E-pasts: kristaps.bergmanis@delfingroup.lv

Pielikumi