Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
A/s "Latvijas kuģniecība" paziņojums
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-09-11 09:02:10
Versijas komentārs
Teksts Papildināts.

Akciju sabiedrība „Latvijas kuģniecība”, atsaucoties uz ziņu aģentūras „LETA” 2008. gada 10. septembrī publicēto ziņu, ka a/s „Latvijas kuģniecība” izskata iespēju pāriet uz Varšavas biržu, informē, ka  a/s „Latvijas kuģniecība” kā viens no lielākajiem Latvijas uzņēmumiem un viens no pasaulē lielākajiem pasaules kuģu īpašniekiem handy jeb vidēja izmēra tankkuģu segmentā, kura akcijas atrodas publiskā apgrozībā, regulāri interesējas par vērtspapīru tirgus norisēm reģionā un šādu pašu interesi saņem arī no šā tirgus dalībniekiem. Lai detalizētāk izzinātu vērstpapīru tirgus situāciju, precīzāk izprastu tajā notiekošos procesus un sasaisti ar globālā tirgus aktualitātēm, a/s „Latvijas kuģniecība” atbildīgie eksperti un speciālisti vēlas mērķtiecīgi iepazīties ar šā tirgus ietekmīgākajām organizācijām un to piedāvātajām iespējām. Patlaban šādi jautājumi minētajā kontekstā a/s „Latvijas kuģniecība” vadības struktūrās nav skatīti vai pieņemti.

A/s „Latvijas kuģniecība” pēc naftas produktu pārvadājumu apjoma atrodas līderpozīcijās starp analogām kompānijām Ziemeļeiropā. A/s „Latvijas kuģniecība” panākumu pamatā ir kvalitatīvi kravu pārvadājumi, kā arī kuģu nodrošināšana ar augsta līmeņa profesionālām, starptautiskajām konvencijām atbilstošām apkalpēm. A/s “Latvijas kuģniecība” klientu vidū ir pasaulē plaši pazīstamas kompānijas. Gan a/s “Latvijas kuģniecība” krasta pārvaldes struktūras, gan tankkuģu un gāzvedēju flotes ir saņēmušas Starptautiskā droša menedžmenta (ISM-International Safety Management) sertifikātu.

Sīkākai informācijai:
Marita Ozoliņa-Tumanovska
Sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja
Tālr. 67020120, 29287169
E-pasts: marita.ozolina@lscgroup.lv
Pielikumi