Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas AS „mogo” valdes, padomes sastāvā un juridiskajā adresē
Emitents mogo AS (213800DOKX626GYVOI32)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-08-19 12:56:36
Versijas komentārs
Teksts

AS "mogo" informē, ka ir mainīts tās valdes un padomes sastāvs. AS “mogo” valde papildināta ar vēl vienu valdes locekli Aivi Lonski. Savukārt līdzšinējais AS “mogo” valdes loceklis Krišjānis Znotiņš ir iecelts par AS “mogo” valdes priekšsēdētāju. Ņemot vērā minēto, AS “mogo” valde šobrīd sastāv no diviem valdes locekļiem – valdes priekšsēdētāja Krišjāņa Znotiņa un valdes locekļa Aivja Lonska.

Aivis Lonskis ir absolvējis Banku Augstskolu iegūstot maģistra grādu uzņēmējdarbībā un vadībā un kopš 2019.gada septembra pilda AS “mogo” vadītāja vietnieka pienākumus. Aivim ir pieredze finanšu/līzinga nozarē, kas iegūta strādājot Nordea Bank AB Latvijas filiālē un Swedbank AS, kā arī vairāku gadu pieredze auto nozarē strādājot Moller Baltic Import SE (Volkswagen importētājs Baltijā, Audi Importētājs Latvijā un Lietuvā) un vadot Volkswagen un Audi Līzinga produktu, kā arī lietotu auto zīmolus DasWelt Auto un Audi: Approved Plus.

AS “mogo” padomē ievēlēts padomes priekšsēdētājs Valerij Petrov, padomes priekšsēdētāja vietnieks Vladislavs Mejertāls un padomes locekle Neringa Plauškiene.

Valerij Petrov ir absolvējis Viļņas Universitātes Starptautisko Uzņēmējdarbības skolu  un ieguvis maģistra grādu startptautiskajā uzņēmējdarbībā un tiesībās, kā arī ir bijis mogo Lietuvas valsts vadītājs kopš 2018. gada. Sākot ar 2019. gadu  Valerij ir reģionālais vadītājs AS “Mogo Eastern Europe”, kas šobrīd uzrauga mogo darbību Latvijā, Lietuvā, Rumānijā, Moldovā un Baltkrievijā. Kopumā Valerij ir vairāk kā 8 gadu pieredze vadītāja amatā un pieredze Mogo finance grupā no 2014.gada.

Vladislavam Mejertālam ir maģistra grāds (MBA), kas iegūts Rīgas Ekonomikas augstskolā, un kopš 2019. gada Vladislavs pilda reģionālā vadītāja vietnieka pienākumus AS “Mogo Eastern Europe”, kas šobrīd uzrauga mogo darbību Latvijā, Lietuvā, Rumānijā, Moldovā un Baltkrievijā. Pirms pievienošanās mogo, Vladislavs ir uzkrājis ievērojamu pieredzi nebanku kreditēšanas un parādu piedziņas nozarēs, vadot nebanku kreditēšanas uzņēmumu Wandoo Spain, kā arī strādājot vairāk kā 6 gadus ASA B2Holding grupas uzņēmumos Baltijā.

Neringai Plauškienei ir bakalaura grāds finansēs, kas iegūts Viļņas Universitātē. Kopš 2019. gada Neringa pilda reģionālās finanšu direktores pienākumus AS “Mogo Eastern Europe”, kas šobrīd uzrauga mogo darbību Latvijā, Lietuvā, Rumānijā, Moldovā un Baltkrievijā. Pirms pievienošanās mogo, Neringa ir uzkrājusi ievērojamu pieredzi finanšu sektorā, vairāk kā piecus gadus strādājot enerģētikas un komunālo pakalpojumu nozarē, kā arī vairāk kā piecus gadus strādājot Ernst&Young Lietuvas audita departamentā.

Vienlaikus AS “mogo” informē, ka ir mainīta tās juridiskā adrese un šobrīd tā ir Rīgā, Skanstes ielā 52, LV-1013.

Par AS “mogo”

AS “mogo” piedāvā klasisko finanšu līzingu, kreditēšanu pret klientam jau piederošu transportlīdzekli (atgriezeniskais līzings) un patēriņa kreditēšanu, ko ir iespējams saņemt piesakoties uzņēmuma mājaslapā, mobilajā lapā, pa telefonu, pie vairāk nekā 270 lietoto transportlīdzekļu sadarbības pārdevējiem vai klientu apkalpošanas centros lielākajās Latvijas pilsētās. Uzņēmuma pakalpojumus Latvijā jau izmanto vairāk kā 15 tūkstoši klienti. Šobrīd Mogo Finance S.A. grupas uzņēmumi darbojas ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā, Lietuvā, Gruzijā, Armēnijā, Polijā, Bulgārijā, Rumānijā, Moldovā, Baltkrievijā, Albānijā, Uzbekistānā, Kazahstānā, Maķedonijā, Kenijā, Ugandā, Bosnijā un Hercogovinā. Lai uzzinātu vairāk, apmeklējiet: www.mogofinance.com

 

Neringa Plauškiene

Reģionālā finanšu direktore

Tālrunis: +371 66900904

E-pasta adrese: neringa.plauskiene@mogo-easterneurope.com

Pielikumi