Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” ir atvērusi pārstāvniecību Ukrainā
Emitents Akciju komercbanka ''Baltikums'', AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-09-02 16:22:33
Versijas komentārs
Teksts

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” ir atvērusi pārstāvniecību Ukrainas Republikas galvaspilsētā Kijevā, kas ir kļuvusi par bankas izveidotā starptautiskā tīkla otro pārstāvniecību. Pārstāvniecība Almati (Kazahstāna) ir pirmā bankas pārstāvniecība.

Starptautisko reģionālo biroju un pārstāvniecību tīkla paplašināšana ir viens no AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” stratēģiskajiem uzdevumiem.

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” uzskata, ka Ukrainai ir milzīgs attīstības potenciāls. Starp Latviju un Ukrainu pastāvīgi paplašinās darījumu sakari, un palielinās darījumu aktivitāte tranzīta jomā.

Ukraina vēl jo vairāk ir pievilcīga bankai, kuras viens no darbības pamata virzieniem ir starptautiskās tirdzniecības eksporta un importa darījumu nodrošināšana, jūras uzņēmējdarbības finansēšana. Ne mazāk interesanti būs bankas piedāvājumi private banking un wealth management (privātkapitāla un aktīvu trasta pārvaldība) pakalpojumu sfērā.

Jaunais birojs pārstāvēs bankas intereses, nodrošinās informācijas uzturēšanu par AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” un ar to saistīto uzņēmumu pakalpojumiem un produktiem pašreizējiem un potenciālajiem klientiem, pilnveidos korespondentattiecības ar Ukrainas bankām. Pārstāvniecība pētīs arī Ukrainas uzņēmējdarbības vidi, finanšu tirgu un investīciju klimatu.

AS „Akciju komercbanka „Baltikums”” pārstāvniecība Ukrainā atrodas Kijevas centrā.


Pārstāvniecības adrese: Украïна, 01601, м. Киïв, вул. Хрещатик, 16, офiс 706
Tālrunis/fakss: +380 44 2706158, 2706159
E-pasts: igor@baltikums.com.ua
Darba laiks: darba dienās no 9.00 līdz 18.00 (Latvijas laiks)

Uldis Zandars
AS “Akciju komercbanka “Baltikums””
Produktu attīstības un mārketinga pārvaldes vadītājas vietnieks
Tālr.: +371 67704672, +371 29206536
E-pasts: uldis.zandars@bank.baltikums.com

Pielikumi