Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „SAF Tehnika” 1.septembrī izsludina starptautisku ideju konkursu
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-09-01 13:39:21
Versijas komentārs
Teksts
Šodien, 2008.gada 1.septembrī, uzņēmums „SAF Tehnika” izsludina starptautisku ideju konkursu, ar mērķi iegūt idejas SAF produkcijas klāsta paplašināšanai. Konkurss tiek izsludināts Latvijā un Zviedrijā, kur atrodas meitas uzņēmums „SAF Tehnika Sweden”. Pieteikties tiek aicināti tehniskie speciālisti un studenti, kam ir radošas un inovatīvas idejas, bet nav iespēju tās realizēt dzīvē. Labākās idejas autors/-i iegūs ne tikai balvu, bet arī iespēju piedzīvot savas idejas ieviešanu ražošanā.
 
SAF Tehnika izstrādā un ražo bezvadu mikroviļņu radio aparatūru datu un balss pārraidei. Aparatūras izstrāde un ražošana notiek Latvijā, bet aparatūra tiek piegādāta klientiem visā pasaulē. "SAF Tehnika" produkti nodrošina bezvadu risinājumus balss un datu pārraidei mobilo un fiksēto tīklu operatoriem, datu pārraides nodrošinātājiem, kā arī valsts un privātajiem uzņēmumiem.Pēdējos gados uzņēmums ir strauji audzis un palielinājusies ir arī ražošanas kapacitāte. Lai liktu lietā šo neizmantoto ražošanas jaudu, tika nolemts rīkot konkursu, ar kura palīdzību iegūt idejas jaunu produktu ražošanā.
 
„Ar konkursa palīdzību vēlamies veicināt radošu ideju ģenerēšanu un, ja kāda no idejām būs uzņēmumam noderīga, arī tās realizēšanu. Konkurss ir kā līdzeklis tiem tehniskajiem speciālistiem, kam ir lieliskas idejas, kuras vērts realizēt, taču trūkst iespēju tās ieviest ražošanā,” paskaidro SAF Tehnika finanšu direktore Aira Loite.
 
Konkursa uzvarētāja balva – LVL 2000. Ar konkursa nolikumu var iepazīties SAF Tehnika mājas lapā www.saftehnika.com. Idejas konkursam jāiesniedz pa e-pastu contest@saftehnika.com vai pa pastu ar norādi „Konkursam” līdz šī gada 30. septembrim (pasta zīmogs). Iesniegtās idejas tiks izskatītas mēneša laikā – līdz 31.oktobrim, kad arī tiks paziņots uzvarētājs/-i un informācija tiks publicēta SAF mājas lapā.
 
Papildus informācija:
Aira Loite
SAF Tehnika AS
Finanšu direktore
Tālrunis: +371 67046840
Mob. tālrunis: +371 29425459
Fakss: +371 67046809
e-pasts: Aira.Loite@saftehnika.com
Pielikumi