Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par SAF Tehnika darbībām Covid-19 pandēmijas laikā
Emitents SAF Tehnika, AS (48510000F6NVA4T63P67)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-03-19 16:32:13
Versijas komentārs
Teksts

Šis ir oficiāls paziņojums AS SAF Tehnika darbu un darba plānu Covid-19 pandēmijas laikā. Visi AS SAF Tehnika biroji un ražotne (Rīgā, Latvijā un Denverā, Kolorādo) darbojas ierastajā režīmā.

SAF Tehnika darbības pašlaik notiek ierastajā režīmā,un uzņēmums ražo un piegādā savus produktus visā pasaulē. Uzņēmums ir uzkrājis pietiekami daudz materiālo rezervju un spēj izpildīt lielāko daļu pasūtījumu ierastajos izpildes laikos. Tas attiecas uz visām SAF produktu grupām - mikroviļņu radio, Spectrum Compact un Aranet.

SAF Tehnika pastāvīgi sazinās ar saviem piegādātājiem, pakalpojumu sniedzējiem un iestādēm un cieši uzrauga situācijas attīstību, lai nodrošinātu savlaicīgu reakciju uz iespējamām izmaiņām pašreizējā situācijā.

Šīs nedēļas laikā uzņēmumam ir normāla vai pat mazliet paātrināta pasūtījumu plūsma. SAF Tehnika dara visu iespējamo, lai organizētu operatīvo darbību stabili un uzticami. Uzņēmums lūdz savus partnerus dalīties informācijā par plānotajiem pasūtījumiem – kā vienmēr, precīza prognozēšana ļoti palīdzēs un uzlabos produktu pieejamību.

SAF Tehnika vēl nav neviena darbinieka, kuram būtu diagnosticēts Covid-19. Visi darbinieki, kas atgriežas no ārvalstu braucieniem, uzturas 14 dienu karantīnā, un uzņēmums viņiem sniedz pilnīgu atbalstu. Visi ražošanā nenodarbinātie darbinieki tiek mudināti strādāt no mājām un samazināt savas sociālās aktivitātes līdzminimumam. Ražotnē uzņēmums organizē darbu, lai līdz minimumam samazinātu fizisko tuvumu un nodrošina biežu tīrīšanu un dezinfekcijas līdzekļu pieejamību. Uzņēmumam ir pietiekamas finanšu rezerves, lai pārciestu dziļu un ilgu krīzi, un tas neplāno nekādas atlaišanas vai jaudas samazinājumus.

Kopš 14. marta Latvijas valdība ir izsludinājusi ārkārtas stāvokli, tās slēdz robežas un no 17. marta uz 1 mēnesi tiek apturēti visi starptautiskie pasažieru pārvadājumi caur Latvijas ostām un lidostām. Preču importēšana un eksportēšana netiks ietekmēta. Visas sabiedriskās pulcēšanās ir aizliegtas, un iedzīvotāji tiek mudināti strādāt no mājām. Ņemot vērā relatīvi zemo infekciju skaitu, Uzņēmums uzskata, ka šie pasākumi ievērojami palēninās un galu galā paŗtrauks Covid-19 izplatīšanos Latviijā.

SAF Tehnika nekavējoties paziņos saviem investoriem, partneriem un klientiem, ja grupā būs kādi svarīgi notikumi.

 

SAF Tehnika valde

Pielikumi