Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par izmaiņām AS “Grindeks” meitas uzņēmuma AS “Kalceks” valdes sastāvā
Emitents Grindeks, AS (5299006DWR32NKWM1O86)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2020-02-19 15:59:59
Versijas komentārs
Teksts

Sākot ar 18. februāri, ir veiktas izmaiņas AS “Grindeks” meitas uzņēmuma AS “Kalceks” valdē – līdzšinējais valdes loceklis Egils Kopštāls iecelts amatā par uzņēmuma valdes priekšsēdētāju. AS “Kalceks” valdē turpmāk strādās arī AS “Kalceks” kvalitātes un izstrādes direktors/kvalificētā persona Kaspars Kuprevičs. Juris Hmeļņickis, kurš kopš 2014. gada ieņēma AS “Kalceks” valdes priekšsēdētāja amatu un kuru AS “Grindeks” padome ar 2020. gada 4. februāri apstiprināja par AS “Grindeks” valdes priekšsēdētāju, arī turpmāk aktīvi iesaistīsies uzņēmuma AS “Kalceks” darbībā, pildot valdes locekļa pienākumus.

Egils Kopštāls uzkrājis 20 gadu ilgu pieredzi AS “Grindeks” koncernā – uzņēmumam AS “Kalceks” viņš pievienojās 2000. gadā. Paralēli darbam AS “Kalceks” strādājis arī AS “Grindeks” kā Investīciju nodaļas vadītājs no 2007. gada līdz 2012. gadam un kā galvenais ekonomists no 2012. gada, bet kopš 2018. gada Egils Kopštāls pārstāv tikai uzņēmumu AS “Kalceks”.

Kaspars Kuprevičs ir kvalitātes un izstrādes direktors ar pieredzi farmācijas un ķīmijas nozarē no 2006. gada. Kaspars Kuprevičs AS “Kalceks” pievienojās 2015. gadā, kad sāka pildīt kvalificētās personas amata pienākumus, bet līdz tam no 2006. gada strādāja AS “Grindeks”, no Hromatogrāfijas laboratorijas laboranta ar laiku kļūstot par Kvalitātes kontroles laboratorijas vadītāju.

 

Par AS “Grindeks”

“Grindeks” ir starptautisks farmācijas uzņēmums, kura galvenie darbības virzieni ir oriģinālproduktu, patentbrīvo medikamentu un aktīvo farmaceitisko vielu pētniecība, izstrāde, ražošana un pārdošana. “Grindeks” koncernā ietilpst četri meitas uzņēmumi Latvijā, Igaunijā un Slovākijā; pārstāvniecības atvērtas 11 valstīs.

“Grindeks” specializējas sirds un asinsvadu, centrālo nervu sistēmu ietekmējošo, pretvēža medikamentu un gastroenteroloģisko līdzekļu terapeitiskajās grupās. Uzņēmuma produktu klāstu veido oriģinālprodukti Mildronāts® (meldonijs*) un Ftorafur® (tegafūrs), patentbrīvie medikamenti, uztura bagātinātāji, kā arī aktīvās farmaceitiskās vielas.

*Meldonijs ir iekļauts sportā aizliegto vielu sarakstā.

Kontakti:

Olga Grišina
AS „Grindeks” Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tel.: 67083334, 29155441
fakss: 67083505
E-pasts: olga.grisina@grindeks.lv

 

Pielikumi