Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmumiem
Emitents Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (529900KYEWO4FP2XMF82)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-08-05 11:45:40
Versijas komentārs
Teksts

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 01.08.2008. pieņēma lēmumu par  brīdinājuma izteikšanu Jānim Leimanim par paziņojumu par līdzdalības zaudēšanu un iegūšanu AS "Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija", AS "Liepājas autobusu parks" un AS "Latvijas zoovetapgāde" neiesniegšanu Finanšu instrumentu tirgus likumā noteiktajā termiņā. 
Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padome 01.08.2008. pieņēma lēmumu par  brīdinājuma izteikšanu SIA "JL Index" par paziņojumu par līdzdalības zaudēšanu un iegūšanu AS "Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija", AS "Liepājas autobusu parks" un AS "Latvijas zoovetapgāde" neiesniegšanu Finanšu instrumentu tirgus likumā noteiktajā termiņā. 
Ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes lēmumu rezolutīvo daļu tekstiem var iepazīties Finanšu un kapitāla tirgus komisijas mājas lapā internetā pēc adreses www.fktk.lv sadaļā Komisija/ Padomes materiāli/ 2008-08-01 Finanšu un kapitāla tirgus komisijas padomes sēde.

Pielikumi