Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
"Trasta komercbanka" augustā paaugstina eiro noguldījumu likmi
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-07-30 19:07:47
Versijas komentārs
Teksts AS „Trasta komercbanka” (TKB) augustā saviem klientiem piedāvā īpaši izdevīgus noteikumus termiņnoguldījumiem uz 6 mēnešiem eiro valūtā – procentu likmi 7,5% gadā.

Trasta komercbanka šogad vasaras sezonu noslēdz ar īpašu depozītu noguldījumu programmu. Speciālā piedāvājuma laikā no 2008.gada 1. līdz 31.augustam termiņnoguldījumus uz 6 mēnešiem eiro valūtā varēs noguldīt ar procentu likmi 7,5% gadā.

Jaunais TKB piedāvājums ir orientēts uz noguldītājiem, kuri nevar atļauties „iesaldēt” savus resursus uz ilgāku laika periodu, taču vēlas izmanot pašas pievilcīgākās vasaras noguldījumu programmas. Patlaban šis ir viens no ienesīgākajiem īstermiņa eiro termiņnoguldījumiem Latvijā.

Papildus informāciju par paaugstinātajām eiro depozītu likmēm un citiem noguldījumu veidiem var saņemt Trasta komercbankā, bankas filiālēs Liepājā un Daugavpilī, kā arī TKB Infocentrā pa tālruni 67 027 777 un mājas lapā www.tkb.lv.


Agita Mūsiņa
AS "Trasta komercbanka"
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Pielikumi