Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
"Trasta komercbanka" ieviesusi pakalpojumu maksājumu karšu lietošanas drošības paaugstināšanai
Emitents TRASTA KOMERCBANKA, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda EN
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-07-28 18:01:56
Versijas komentārs
Teksts

Jūlijā AS "Trasta komercbanka" (TKB) ieviesusi starptautisku MasterCard izstrādātu drošības pakalpojumu MasterCard® SecureCode™, kurš sniedz papildu aizsardzību maksājumu kartēm, norēķinoties internetā.

MasterCard SecureCode ir tiešsaistes drošības pakalpojums, kas garantē drošākus norēķinus internetā pie tirgotājiem un pakalpojumu sniedzējiem, kuri ir iesaistījušies šajā sistēmā.  Pakalpojuma darbības pamatā ir speciāla SecureCode parole, kuru kartes īpašnieks izmanto ik reizi, veicot maksājumus ar karti internetā. SecureCode parole nodrošina maksājumu kartes īpašnieka personības papildu identifikāciju, tādējādi samazinot iespēju, ka karti norēķiniem internetā varētu izmantot kāda cita persona. Pakalpojuma izmantošana un reģistrācija bankas klientiem ir bez maksas.

Papildu informāciju par jaunu pakalpojumu var saņemt TKB mājas lapā (www.tkb.lv) vai bankas Infocentrā pa tālruni (+371) 67027777.

Jūlija Jurgele
Sabiedrisko attiecību nodaļa

Pielikumi