Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
„ELKO Grupa” sasniedz lielāko „Intel” produktu tirgus daļu Latvijā
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-07-23 16:34:09
Versijas komentārs
Teksts
Vadošais IT produktu un komponenšu vairumtirgotājs Austrumeiropā, Latvijas lielākais uzņēmums AS „ELKO Grupa” ir lielākais „Intel” produktu vairumtirgotājs Latvijā.
 
AS „ELKO Grupa” ar IT produktu ražotāju „Intel” sadarbojas jau kopš 1996.gada, un līdz ar to AS „ELKO Grupa” ir tā senākais sadarbības partneris Baltijā un Latvijā. Vienlaikus AS „ELKO Grupa” ir arī viens no lielākajiem „Intel” sadarbības partneriem un, sākot ar šā gada 2.ceturksni, ieņem pirmo vietu visu „Intel” produktu vairumtirdzniecībā Latvijas tirgū, līdz ar to sev nodrošinot lielāko šīs produkcijas tirgus daļu.
 
AS „ELKO Grupa” uzrāda stabilus pārdošanas rādītājus un pastāvīgi ir vadošais vairumtirgotājs Latvijā „Intel” serveru komponenšu sektorā. Vienlaikus AS „ELKO Grupa” Igaunijā strauji tuvojas lielākajai „Intel” produktu tirgus daļai, un arī Lietuvā „Intel” tirdzniecības apjomi pieaug .
 
„Intel” ir pasaules vadošais inovatīvu pusvadītāju tehnoloģiju ražotājs un IT produktu un tehnoloģiju izstrādātājs. Uzņēmums dibināts 1968.gadā un darbību sāka, ražojot pusvadītāju atmiņas produktus. 1971.gadā „Intel” uzsāka pasaulē pirmā mikroprocesora ražošanu. Pašlaik „Intel” ražo galda datoru procesorus, galda datoru mātesplates, klēpjdatoru procesorus, serverus un to procesorus, kā arī dažādus tīkla risinājumus.
 
AS "ELKO Grupa"
Pielikumi