Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Baltic RE Group” vienojas par ilgtermiņa aizdevuma piešķiršanu 35.3 miljonu eiro apmērā ar AS “Luminor Bank”
Emitents Baltic RE Group, AS (549300CB689EL9KTXX42)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-11-22 17:30:45
Versijas komentārs
Teksts

2018. gada 22. novembrī AS “Baltic RE Group” (Sabiedrība) plāno parakstīt jaunu kredīta līgumu par summu līdz 35'300'000 EUR ar AS “Luminor Bank”, kura mērķis ir nekavējoties atmaksāt atlikušo aizdevuma summu likvidējamai AS “ABLV Bank” un pirmstermiņa Sabiedrības obligāciju dzēšana (Vērtspapīru ISIN kods LV0000802197), kas ievietotas Nasdaq Baltijas obligāciju sarakstā (līdz EUR 4'100'000), par ko Sabiedrības valde pieņems lēmumu tuvākajā nākotnē, atbilstoši Prospekta noteikumiem.
Turklāt kredīts var tikt izmantots arī mazākuma līdzdalību izpirkumam Sabiedrības meitasuzņēmumā (līdz summai 900'000).
Minētā kredīta atmaksas termiņš ir 5 gadi ar ikmēneša atmaksu saskaņā ar 20 gadu grafiku.
Ar AS “Luminor Bank” tika atrasts pozitīvs mērķu kopsaucējs un kvalitatīva,  piesardzīga pieeja nekustamā īpašuma tirgum. AS “Baltic RE Group” ar lepnumu paziņo par šo jauno stratēģisko partnerību, kas veicinās Sabiedrības attīstības stratēģijas turpmākajos gados.

Par AS "Baltic RE Group"

AS "Baltic RE Group" pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS "Baltic RE Group" investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

         Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona
         Tālrunis: +371 27832796
         E-pasts: dina.abaja@balticregroup.com

Pielikumi