Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Baltic RE Group, AS pašu kapitāla palielināšana
Emitents Baltic RE Group, AS (549300CB689EL9KTXX42)
Veids 2.2. Iekšējā informācija
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-10-04 17:54:50
Versijas komentārs
Teksts

2018. gada 4. oktobrī notika AS Baltic RE Group (turpmāk tekstā – Sabiedrība) ārkārtas akcionāru sapulce, kurā tika pieņemti lēmumi par Sabiedrības pašu kapitāla palielināšanu un par attiecīgajiem grozījumiem Sabiedrības statūtos.

Parakstītais jaunais Sabiedrības pamatkapitāls pēc pamatkapitāla palielināšanas būs 29 mlj. EUR.

Jaunie finanšu resursi ļauj Sabiedrībai turpināt savu ieguldījumu stratēģiju, kas vērsta uz jaunu nekustamo īpašumu iegādi Baltijas valstīs, vienlaikus saglabājot drošus finansiālos rādītājus.

Par AS Baltic RE Group

AS Baltic RE Group pamatdarbības virzieni ir nekustamo īpašumu pirkšana un pārveidošana augstas klases nekustamajos īpašumos, to iznomāšana un apsaimniekošana. Koncerns ir lielākais universālu kvalitatīvu un moderni aprīkotu komercplatību iznomātājs Vecrīgā. AS Baltic RE Group investē Baltijas valstīs, pamatojoties uz ilgtermiņa redzējumu un ar nespekulatīvu pieeju, veidojot noturīgu īpašumu vērtību.

Vairāk informāciju meklējiet mūsu mājaslapā - http://www.balticregroup.com

         Dina Abaja
         Valdes locekle, pilnvarotā persona
         Tālrunis: +371 27832796
         E-pasts: dina.abaja@balticregroup.com

Pielikumi