Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Informācija par neauditētajiem pusgada finanšu rezultātiem
Emitents GE Money Bank, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Atcelts
Versija
Datums 2008-07-09 14:17:03
Versijas komentārs
Teksts  

AS GE Money Bank darbību Latvijā uzsāka 2008.gada 25.aprīlī, līdz šim banka Latvijā darbojās ar nosaukumu AS Baltic Trust Bank. 2008.gada pirmo pusgadu banka noslēgusi ar neauditētiem zaudējumiem, jo šo gadu AS GE Money Bank velta nozīmīgām investīcijām, kas nodrošinās bankas ilgtermiņa attīstību un izaugsmi.

Būtiskākā ietekme uz finanšu rādītājiem 2008.gada pirmajā pusgadā bija bankas darbības stratēģijas maiņai, kas paredzēja atteikties no atsevišķiem tirgus segmentiem, iekšējās funkcionēšanas uzlabošanai - organizatoriskās struktūras pārveidei un investīcijām personāla, zīmola maiņai un ieguldījumiem jaunajā zīmolā, filiāļu tīkla reorganizācijai, stabilas un perspektīvas klientu bāzes izveidošanai un ievērojamu uzkrājumu veidošanai kredītportfelim.

 AS GE Money Bank stabilitāti un izaugsmi ilgtermiņā bankas augstākā kapitāla pietiekamība un akcionāra General Electric AAA kredītreitings.

 

Tija Ezeriņa
GE Money Bank Preses sekretāre,
Tel. +371 67110448, Mob.tel., +371 27876080,  e-pasts tija.ezerina@ge.com
Pielikumi