Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par akcionāru sapulces lēmumu
Emitents Latvijas Hipotēku un zemes banka, VAS
Veids Finanšu pārskati
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-07-02 14:02:53
Versijas komentārs
Teksts
Valsts akciju sabiedrības "Latvijas Hipotēku un zemes banka" akcionāru ārkārtas sapulce 01.07.2008. pieņēma lēmumu emitēt īstermiņa parāda vērtspapīrus piedāvājuma programmas ietvaros vienas vai vairāku atsevišķu emisiju veidā ar apgrozības termiņu līdz vienam gadam ar emisijas kopējo apjomu Ls 50 000 000 vai atbilstošu apjomu eiro pēc Latvijas bankas noteiktā kursa divu gadu laikā no lēmuma pieņemšanas brīža akcionāru sapulcē.
Akcionāru sapulce pilnvaroja valsts akciju sabiedrības ''Latvijas Hipotēku un zemes banka'' valdi pieņemt lēmumus par atbilstošo emisiju vai piedāvājuma programmas un tās ietvaros emitēto vērtspapīru prospektu un to grozījumu apstiprināšanu un parakstīšanu, piedāvājuma programmas ietvaros emitēto vērtspapīru publiskā piedāvājuma izteikšanu un iekļaušanu regulētajā tirgū, piedāvājuma programmas ietvaros emitēto vērtspapīru sākotnējās izvietošanas kārtību, programmas ietvaros emitēto vērtspapīru dzēšanas kārtību, piedāvājuma programmas ietvaros emitēto vērtspapīru ienākumu likmes, sākotnējās cenas un citu raksturlielumu noteikšanu.
 

R.Paņko
Valdes priekšsēdētāja vietnieks
G.Henkels 67774050
Pielikumi