Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS „ELKO Grupa” Baltijā izplatīs „Micro-Star International” produkciju
Emitents ELKO Grupa AS (549300TNFQRZUIMUKG02)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-06-30 16:59:33
Versijas komentārs
Teksts
Viens no Austrumeiropā vadošajiem IT produktu vairumtirgotājiem AS „ELKO Grupa” parakstījis līgumu ar „Micro-Star International”, tādējādi kļūstot par šī ražotāja produkcijas oficiālo izplatītāju Baltijas tirgū. Datortehnikas ražotājs „Micro-Star International” pasaulē un Baltijā plašāk pazīstams ar zīmolu „MSI”.
 
Līdz šim Baltijas tirgū ir piedāvātas tikai „MSI” ražotās IT komponentes, taču līdz ar „ELKO Grupa” iegūtajām izplatīšanas tiesībām vietējā tirgū tiks piedāvāts arī šī ražotāja klēpjdatoru produktu sēriju klāsts.
 
 „ELKO Grupa” jau drīzumā Baltijas tirgū piedāvās „MSI” pilnu klēpjdatoru klāstu, kas sastāv no „Professional”. „Gaming”, „Entertainment”. „Value” un Aesthetics sērijām.
 
„MSI” ir viens no pasaulē vadošajiem IT produktu un komponenšu ražotājiem, tā ražotie klēpjdatori jeb notebook datori ir ievērojami ar īpašo uzmanību, kas tiek pievērsta katra lietotāju segmenta vajadzībām. Ir pieejami modeļi ar pilna izmēra skaitļu klaviatūru, kas ievērojami atvieglo darbu ar datoru, skaitļu ievadīšanu, kā arī vairākos jaunajos modeļos ir integrēts akumulatora taupīšanas tehniskais risinājums, kas ļauj ietaupīt līdz pat 15 jaudas minūtēm stundā, kā arī „Vivid LCD” un „Amazing Crystal Vision” tehnoloģijas, kas nodrošina optimāli skaidru un krāsām bagātu attēlu.
Papildus šiem inovatīvajiem produktiem „MSI” ik gadu nāk klajā ar kādu īpašu piedāvājumu sērijas „Aesthetic” ietvaros. Šā gada sērijas papildinājums ir klēpjdators „Crystal Collection” – tā vākā iestrādāti 120 „Swarovski” kristāli.
 
AS „ELKO Grupa” dibināta 1993. gadā. AS „ELKO Grupa” ir Latvijas lielākais uzņēmums un pērn sasniedza vairāk kā viena miljarda ASV dolāru lielu pagrozījumu. Uzņēmuma galvenais darbības virziens ir datortehnikas un elektronikas preču vairumtirdzniecība Baltijā, Centrāleiropā un NVS. Uzņēmums pārstāv aptuveni 70 ražotājus un pārdod to preces vairāk kā 6 300 mazumtirgotājiem, vietējiem datortehnikas ražotājiem un sistēmu integratoriem. „ELKO Grupa” piedāvā vairāk nekā 7 000 produktu nosaukumu no pasaules pazīstamākajiem piegādātājiem – „Acer”, „Intel”, „Seagate”, „Samsung”, „Sony” un „Western Digital”. Pašlaik „ELKO Grupā” pavisam nodarbināti 330 cilvēki. Uzņēmums pieder vairākām privātpersonām, kā arī „East Capital” un „Amber Trust” investīciju fondiem.
Vairāk par uzņēmumu varat uzzināt, apmeklējot www.elkogroup.com
AS "ELKO Grupa"
Pielikumi