Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Kārtējā akcionāru sapulce
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Informācija par akcionāru sapulcēm
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-06-17 15:03:27
Versijas komentārs
Teksts

AS "LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE" valde 2008. gada 09. jūnija valdes sēdē (protokols Nr.9) pieņēma lēmumu par kārtējās akcionāru sapulces sasaukšanu.

AS “LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” (vienotās reģistrācijas numurs 40003020174, juridiskā adrese: Marijas ielā 10, Rīgā, LV-1050) valde paziņo, ka kārtējā akcionāru sapulce notiks 2008.gada 24.jūlijā plkst. 15.00 viesu namā ‘'Kurši'', Dubultu prospektā 30, Jūrmalā.

 Sapulces darba kārtība:

1.Padomes un valdes lēmuma apstiprināšana par 2007. gada pārskata revidentu un atlīdzību.
2.Valdes un padomes ziņojumi.
3.2007.gada pārskata apstiprināšana.
4.Valdes un padomes locekļu atbrīvošana no atbildības par darbību pārskata gadā.
5.Revidenta ievēlēšana 2008.gadam un atlīdzības noteikšana.
6.Citi jautājumi.

Akcionāru reģistrēšanās sapulces dienā - 2008.gada 24. jūlijā no plkst. 14.30 līdz 15.00 akcionāru sapulces norises vietā.
Akcionāri var piedalīties sapulcē personiski vai ar savu pārstāvju vai pilnvarnieku starpniecību:

*akcionāriem, kuru akcijas ir iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai ieguldījumu brokeru sabiedrībā, reģistrējoties jāuzrāda pase, vai cits personu apliecinošs dokuments un finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar ko ir apliecināta akciju bloķēšana;

*akcionāriem, kuru akcijas reģistrētas Sākotnējā reģistrā, reģistrējoties jāuzrāda pase vai cits personu apliecinošs dokuments;

*akcionāru pārstāvjiem un pilnvarniekiem, reģistrējoties jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, jāiesniedz pārstāvētā akcionāra rakstiska pilnvara vai likumiskajiem pārstāvjiem jāuzrāda pilnvarojumu apliecinošs dokuments, bet gadījumā, ja pārstāvētā akcionāra akcijas iegrāmatotas finanšu instrumentu kontā (vērtspapīru kontā) kredītiestādē vai brokeru sabiedrībā, jāuzrāda arī finanšu instrumentu konta (vērtspapīru konta) turētāja izsniegta kvīts, ar kuru apliecināt akciju bloķēšanu.

AS „LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” akcionāriem, lai piedalītos sapulcē, jābloķē savs finanšu instrumentu konts (vērtspapīru konts) ne vēlāk kā līdz 2008.gada 16.jūlijam.


AS “LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE” valde

Pielikumi