Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Par Valērijam Maliginam piederošo “Olainfarm” akciju mantošanu
Emitents Olainfarm, AS (213800WCG52W62ENOP27)
Veids 2.3. Paziņojumi par būtisku akciju paketi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2018-01-16 17:33:15
Versijas komentārs
Teksts

Par Valērijam Maliginam piederošo “Olainfarm” akciju mantošanu

 

  1. gada 16. janvārī plkst. 16.00 zvērinātās notāres Valdas Vaivaras prakses vietā Rīgā, Kalpaka bulvārī 9, tika nolasīts pāragri mūžībā aizgājušā ilggadējā AS “Olainfarm” valdes priekšsēdētāja un līdzīpašnieka Valērija Maligina testaments.

 

Saskaņā ar to Valērijam Maliginam piederošās AS “Olainfarm” akcijas un SIA “Olmafarm” kapitāla daļas ir novēlētas vienādās daļās visiem Maligina kunga bērniem ar nosacījumu, ka bērniem nav tiesību tās atsavināt vai dāvināt piecu gadu laikā no mantojuma saņemšanas. Valērijam Maliginam pieder 3 791 810 AS “Olainfarm” akcijas un 100% kapitāla daļas SIA “Olmafarm”, kuras īpašumā ir vēl 5 994 054 AS “Olainfarm” akcijas.

 

Visi mantinieki, kreditori un citas personas, kurām ir tiesības uz mantojumu, var tās pieteikt līdz 13. aprīlim.

 

AS „Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Kompānijas darbības pamatprincips ir ražot uzticamus un efektīvus augstākās kvalitātes produktus Latvijai un visai pasaulei. Šobrīd AS „Olainfarm“ produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 50 valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

 

Papildu informācija:

Salvis Lapiņš

AS „Olainfarm“ valdes loceklis

mob. tālr. +37126448873

e-pasts: slapinsh@olainfarm.lv

Pielikumi