Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums
Emitents Latvijas zoovetapgāde, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-06-06 13:39:44
Versijas komentārs
Teksts

 

Akciju sabiedrības ''LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE'' valde informē, ka 2008.gada 04.jūnijā Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā tika izskatīta civillieta Nr.C29295708 sakarā ar LMSIA ''ZEMGAĻI'' administratora Jāņa Zuzāna pieteikumu par AS ''LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE'' maksātnespējas atzīšanu.

Tiesa 2008.gada 04.jūnijā pieņēma lēmumu lietas izskatīšanu par AS ''LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE'' maksātnespējas atzīšanu pamatojoties uz administratores lūgumu atlikt. Lieta tiks izskatīta 2008.gada 19.jūnijā.

AS ''LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE'' iesniedza tiesai iesniegumu, kam pievienoja pierādījumus, ka LMSIA ''ZEMGAĻI'' administratora Jāņa Zuzāna pieteikums par AS ''LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE'' maksātnespējas atzīšanu ir nepamatots, tajā izklāstītie fakti un pievienotie dokumenti neatbilst Maksātnespējas likuma 50.panta un 53.panta 4.punkta prasībām.

AS ''LATVIJAS ZOOVETAPGĀDE'' valde

Pielikumi