Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
14. augustā Latvenergo iezvanīs tirdzniecības sesijas atklāšanas zvanu Nasdaq biržā Ņujorkā
Emitents Latvenergo, AS (213800DJRB539Q1EMW75)
Veids 3.1. Papildu regulētā informācija, kas ir jāatklāj saskaņā ar dalībvalsts tiesību aktiem
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-08-11 13:41:10
Versijas komentārs
Teksts

AS “Latvenergo” ir pirmais  uzņēmums Baltijā, kas saņēmis Nasdaq Baltijas biržu Labāko investoru attiecību balvu starp obligāciju emitentiem. Līdz ar balvu šī gada sākumā tika saņemts uzaicinājums koncerna pārstāvjiem 14. augustā svinīgi iezvanīt tirdzniecības sesijas atklāšanas zvanu Nasdaq MarketSite studijā Ņujorkas Taimskvērā. Šādu uzaicinājumu birža izsaka tiem uzņēmumiem, kuri ir īpaši izcēlušies ar savas darbības panākumiem. Ceremonijas tiešraide no plkst. 16:15 (pēc Latvijas laika) būs skatāma Facebook Nasdaq un Latvenergo profilos, kā arī AS “Latvenergo” mājaslapā. 

Svinīgajā ceremonijā Nasdaq MarketSite studijā Ņujorkas Taimskvērā Latvenergo koncernu pārstāvēs AS “Latvenergo” Galvenais izpilddirektors Āris Žīgurs un AS “Latvenergo”  Finanšu direktors  Guntars Baļčūns. Pasākumu pagodināt ar savu klātbūtni ir aicināti arī ERAB, SEB bankas, Latvijas vēstniecības ANO, LIAA pārstāvniecības ASV,  Nasdaq Riga, u.c. pārstāvji.

Vienlaicīgi pirmo reizi veselu stundu Ņujorkas sirdī - Taimskvērā uz Nasdaq ēkas ekrāna, tiks demonstrēts Latviju un Latvenergo reprezentējošs video. Šis ir īpašs notikums, kad stāstu par Latviju demonstrē vienā no populārākajām vietām pasaulē. Līdz ar to Latvenergo izvēlējās izmantot iespēju runāt ne tikai par koncerna vērtībām, bet īpaši izcelt mūsu valsti un tās ar Latvenergo kopējo vērtību – atbildību pret vidi.

Nasdaq Baltijas biržu Labāko investoru attiecību balvu AS “Latvenergo” saņēma Nasdaq  Baltijas biržu ikgadējās Baltic Market Awards ceremonijas ietvaros, kurā pirmo reizi tika godināti un sveikti arī obligāciju emitenti.

Papildu informācija:
Inese Vilciņa
Finansēšanas un investoru attiecību vadītāja
Tālrunis: +371 67 728 767
E-pasts: 
investor.relations@latvenergo.lv

www.latvenergo.lv

Par Latvenergo

Latvenergo koncerns ir lielākais energoapgādes pakalpojumu sniedzējs Baltijā, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades aktīvu nomu. Latvenergo koncernam ir aptuveni viena trešdaļa no kopējā Baltijas elektroenerģijas tirgus, nodrošinot elektroenerģijas pārdošanas līdera pozīcijas Baltijā. AS “Latvenergo” vairākus gadus ir atzīta par Latvijas vērtīgāko uzņēmumu. Starptautiskā kredītreitingu aģentūra Moody’s AS „Latvenergo” ir novērtējusi ar investīciju pakāpes kredītreitingu Baa2/stabils.

Latvenergo koncernā ietilpst mātessabiedrība AS “Latvenergo” (elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošana un pārdošana) un meitassabiedrības – AS “Latvijas elektriskie tīkli” (pārvades aktīvu noma), AS „Sadales tīkls” (elektroenerģijas sadale), Elektrum Eesti, OÜ (elektroenerģijas pārdošana Igaunijā), Elektrum Lietuva, UAB (elektroenerģijas pārdošana Lietuvā), AS “Enerģijas publiskais tirgotājs” (elektroenerģijas obligātā iepirkuma administrēšana) un SIA “Liepājas enerģija” (siltumenerģijas un elektroenerģijas ražošana, pārvade, sadale un pārdošana Liepājā).

Pielikumi