Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
LABOTS: “LSC Shipmanagement” papildina floti ar līdz šim lielāko tankeri – “Elandra Eagle”
Emitents Latvijas kuģniecība, AS (48510000VYR04HZGC213)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-04-26 16:10:12
Versijas komentārs Izlabots kuģa saņemšanas datums.
Teksts

Trešdien, 19. aprīlī, Dienvidkorejā AS “Latvijas kuģniecība” meitas uzņēmums SIA “LSC Shipmanagement” (LSCSM) papildinājis savu pilnā tehniskajā pārraudzībā esošo floti ar jaunbūvi kuģi “Elandra Eagle”. Jaunais tankeris “Elandra Eagle” ir paredzēts naftas produktu pārvadājumiem. Tā kopējais garums ir 277 metri un kravnesība – 157 000 tonnas. 

AS “Latvijas kuģniecība” valdes priekšsēdētājs Roberts Kirkups (Robert Kirkup) informē: “LSCSM papildina savu tehniskajā pārraudzībā esošo floti ar nākamo kuģi, tādējādi palielinot naftas pārvadājumu maksimālo jaudu. Esam gandarīti par izrādīto uzticību mūsu apkalpes un kuģu vadības komandu profesionalitātei un spējām. Turklāt, flotes papildinājums ir svarīgs notikums, jo tiek īstenota stratēģija palielināt tehniskajā pārraudzībā esošo kuģu skaitu, kas attiecīgi ļauj palielināt darba vietu skaitu kā krastā, tā jūrā.”

Tankeris “Elandra Eagle” ir būvēts Dienvidkorejā kuģu būves kompānijā “Sungdong Shipbuilding LTD”. “Elandra Eagle” šobrīd ir LSCSM flotē lielākais kuģis. Jūnijā floti papildinās tankeris “Elandra Falcon”.

 

Par AS “Latvijas kuģniecība”

AS “Latvijas kuģniecība” Koncernam (Nasdaq Riga: LSC1R) pieder 16 kuģi vidēja izmēra un handy tankkuģu segmentos, nodrošinot darbu vairāk nekā 1300 profesionāliem un augsti kvalificētiem jūrniekiem no Latvijas. LK meitas uzņēmums LSC “Shipmanagement” papildus tehniski pārvalda vēl 8 kuģus, kopumā vadot 24 kuģu lielu floti. LK Koncerna flotes vidējais vecums ir 9 gadi. Visi kuģi saņēmuši ISM (International Safety Management) sertifikātus.

Artis Ozoliņš, komunikācijas konsultants
AS “Latvijas kuģniecība”
Tālrunis: +371-26179051
E-pasts: AOzolins@golin.com
www.lk.lv
 
Pielikumi