Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Izmaiņas akciju sabiedrības "Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija" valdes sastāvā
Emitents Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (529900KYEWO4FP2XMF82)
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-03-22 15:01:32
Versijas komentārs
Teksts

A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valdes locekle Daiga Lielpinka ir paziņojusi par atkāpšanos no valdes locekļa amata.

Valdes locekļa amatā uz pieciem gadiem tika ievēlēts Mārtiņš Muižnieks.

Mārtiņš Muižnieks ir guvis pieredzi finanšu konsultāciju jomā strādājot audita uzņēmumā Ernst&Young Baltic, kā arī bijis vecākais finanšu analītiķis VAS “Hipotēku un zemes banka”. Bijis SIA “Hipotēku bankas Nekustamā īpašuma aģentūra” Finanšu un administratīvā departamenta vadītājs, kā arī minēto uzņēmumu vadījis gandrīz trīs gadus. Šobrīd Mārtiņš Muižnieks ir finanšu direktors vairākos uzņēmumos, kuri darbojas lauksaimnieciskās ražošanas, pārstrādes un tirdzniecības jomās.

 Mārtiņam Muižniekam ir bakalaura grāds uzņēmējdarbībā un vadībā, kas ir iegūts Banku augstskolā, maģistra grāds finansēs, kā arī Master of Business Administration (MBA) grāds, kas ir iegūts Swiss Business School.

 A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcijas nav.

Gatis Kaķis

Valdes priekšsēdētājs

Pielikumi