Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valdes atzinums par obligātā akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanu
Emitents Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (529900KYEWO4FP2XMF82)
Veids Līdzdalības iegūšana vai zaudēšana
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-03-22 15:41:22
Versijas komentārs Precizēts viss paziņojuma teksts
Teksts

         

Akciju sabiedrība Kurzemes ciltslietu un

mākslīgās apsēklošanas stacija       

Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valdes atzinums par obligātā  akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanu

2017. gada 20.martā akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcionārs sabiedrība ar ierobežotu atbildību “Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” (vienotais reģistrācijas numurs 40003134620,  juridiskā adrese: Republikas laukums 2, Rīga, LV-1010, Latvija, tālrunis) izteica obligāto akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akciju atpirkšanas piedāvājumu (turpmāk – Piedāvājums). Piedāvājums tika veikts saskaņā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2017.gada 14.martā pieņemto lēmumu.

Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valde, izvērtējot SIA “Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” Piedāvājumu, sniedz šādu viedokli:

[1] SIA “Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” pieder 368578 (trīs simti sešdesmit astoņi tūkstoši pieci simti septiņdesmit astoņas) akcijas jeb 42.08 % (četrdesmit divi un 8/100 procenti) no akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” balsstiesīgo akciju kopskaita.

[2] Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valde uzskata izteikto Piedāvājumu par atbilstošu Finanšu instrumentu tirgus likuma noteikumiem.

[3] Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valde pozitīvi vērtē SIA “Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” izteikto Piedāvājumu un norāda, ka SIA “Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība”, kā viena no lielākajiem akcionāriem esamība, paātrinās lēmumu pieņemšanu un ļaus akciju sabiedrībai “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” efektīvāk koncentrēties uz pamatdarbības virzieniem, kā arī operatīvāk reaģēt uz tirgus izmaiņām, sekmējot akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” turpmāko attīstības procesu.

[4] Saskaņā ar akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valdei sniegto paziņojumu par Piedāvājumu un pēc akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akciju atpirkšanas, akciju sabiedrība “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” turpinās komercdarbību, pamatojoties uz apstiprināto stratēģiju un statūtos noteiktajiem darbības veidiem.

SIA “Latvijas Šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” Piedāvājums tieši vai netieši neietekmēs akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” turpmāko darbību un tās nodarbinātības politiku, stratēģiskos plānus, darba vietu skaitu, akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” komercdarbības atrašanās vietu.

Ar cieņu,

 

Akciju sabiedrības “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” valde

Pielikumi