Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Latvijas Krājbanka - pirmo četru mēnešu rezultāti
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Citi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-19 18:08:18
Versijas komentārs
Teksts

AS “Latvijas Krājbanka” (tālāk tekstā – Latvijas Krājbanka) peļņa pēc nodokļu nomaksas 2008. gada pirmajos četros mēnešos sasniedza 1,0 miljonu latu, savukārt kopējais aktīvu apjoms kopš gada sākuma ir 511 miljoni latu.

Gada pirmajos četros mēnešos aptuveni par 20 miljoniem ir pieaudzis kopējo piesaistīto privātpersonu noguldījumu apjoms. Procentuālā izteiksmē pieaugums ir 8% apmērā, salīdzinot ar stāvokli 2007. gada beigās.

Latvijas Krājbankas kapitāls un rezerves šī gada pirmajos četros mēnešos sasniedza gandrīz Ls 40 milj. Salīdzinot ar gada sākumu, noticis neliels samazinājums 3,7% apmērā, kas saistīts ar dividenžu izmaksu. Banka dividendēs izmaksājusi pusi jeb 2,6 miljonus latu no 2007. gada auditētās pelņas, otru pusi novirzot biznesa attīstībā.

Bankas kredītportfelis pirmajos četros mēnešos ir pieaudzis par 19 miljoniem latu.

AS “Latvijas Krājbanka” sniedz daudzveidīgus finanšu pakalpojumus privātām un juridiskām personām un tai ir plašākais klientu apkalpošanas centru tīkls visā Latvijā.

Lauris Kupčs
AS "Latvijas Krājbanka"
Sabiedrisko attiecību speciālists
tālr. 67068031
Lauris.Kupcs@lkb.lv

Pielikumi