Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
AS “Latvijas Krājbanka” piesaista sindicēto aizdevumu
Emitents Latvijas Krājbanka, AS
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2008-05-19 15:04:42
Versijas komentārs
Teksts

AS “Latvijas Krājbanka” (turpmāk tekstā - Latvijas Krājbanka) ir noslēgusi līgumu par sindicētā aizdevuma saņemšanu. Sindicētā aizdevuma kopējā summa ir EUR 15 miljoni (10,54 milj. LVL ). Līdzekļi bankai tiek piešķirti uz 364 dienām, skaitot no līguma parakstīšanas dienas, ar aizdevuma procentu likmi 1,2% + 3 M EURIBOR.

Sindicētā aizdevuma pilnvarotais organizators un aģents ir Bayerische Landesbank, Vācija. Kopumā darījumā piedalījās piecas kredītiestādes: Bayerische Landesbank, Raiffeisen Zentralbank Osterreich Aktiengesellschaft, AS “Parex banka”, Salzburger Landes – Hypothekenbank AG un VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”. Šis ir pirmais un bankas vērtējumā ļoti veiksmīgs Latvijas Krājbanka darījums starptautiskajā sindicētās kreditēšanas tirgū.

Latvijas Krājbanka sniedz daudzveidīgus finanšu pakalpojumus privātām un juridiskām personām un tai ir plašākais klientu apkalpošanas centru tīkls visā Latvijā. Piesaistītos līdzekļus tiek plānots izmantot turpmākai darbības attīstībai.

Lauris Kupčs
AS "Latvijas Krājbanka"
Sabiedrisko attiecību speciālists
tālr. 67068031
Lauris.Kupcs@lkb.lv

Paziņojuma 2. versijas pamatojums: drukas kļūdas labojums.

Pielikumi