Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" valdes atzinums par Gata Štāka obligātā un galīgā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanu
Emitents Talsu mežrūpniecība, AS (485100009P6918YAAS43)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-02-21 14:32:39
Versijas komentārs
Teksts

Akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" valdes atzinums par Gata Štāka obligātā un galīgā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanu

2017.gada 20.februārī akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība akcionārs Gatis Štāks (personas kods 260576-11140, adrese: "Birzītes", Valgalciems, Rojas pagasts, Rojas novads, LV-3284, Latvija) izteica obligāto un galīgo akciju atpirkšanas piedāvājumu akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" akcionāriem (turpmāk Piedāvājums). Piedāvājums tika veikts saskaņā ar Finanšu un kapitāla tirgus komisijas 2016.gada 16.februāra lēmumu Nr. 35.

Akciju sabiedrība "Talsu mežrūpniecība", izvērtējot Gata Štāka Piedāvājumu, sniedz šādu viedokli:

1. Gatim Štākam pieder 95,41% (deviņdesmit pieci un 41/100 procenti) no akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" balsstiesīgo akciju kopskaita.

2. Akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" valde uzskata izteikto Piedāvājumu par atbilstošu Finanšu instrumentu tirgus likuma noteikumiem.

3. Akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" valde pozitīvi vērtē Gata Štāka izteikto Piedāvājumu un norāda, ka Gata Štāka kā vienīgā akcionāra esamība paātrinās lēmumu pieņemšanu un ļaus akciju sabiedrībai efektīvāk koncentrēties uz pamatdarbības virzieniem, kā arī operatīvāk reaģēt uz tirgus izmaiņām, sekmējot akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" turpmāko attīstības procesu.

4. Saskaņā ar akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecības" valdei sniegto paziņojumu par Piedāvājumu un pēc akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" akciju atpirkšanas un akciju izslēgšanas no regulētā tirgus, Gatis Štāks turpinās komercdarbību, pamatojoties uz apstiprināto stratēģiju un statūtos noteiktajiem darbības veidiem.

Gata Štāka Piedāvājums tieši vai netieši neietekmēs akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" turpmāko darbību un tās nodarbinātības politiku, stratēģiskos plānus, darba vietu skaitu, akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" komercdarbības atrašanās vietu.

Ar cieņu,

Akciju sabiedrības "Talsu mežrūpniecība" valde

 

AS "Talsu mežrūpniecība" biroja vadītāja

Alda Kiore

+371 63274257

tmr@tmr.lv

Pielikumi