Šīs tīmekļa vietnes satura kvalitātes uzlabošanai un pielāgošanai lietotāju vajadzībām tiek lietotas sīkdatnes - tai skaitā arī trešo pušu sīkdatnes. Turpinot lietot šo vietni Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai.
Paziņojums par padomes locekļu ievēlēšanu.
Emitents Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija, AS (529900KYEWO4FP2XMF82)
Veids Būtiski notikumi
Valoda LV
Statuss Publicēts
Versija
Datums 2017-02-16 15:31:46
Versijas komentārs
Teksts

 Jaunpilī, 2017.gada 15.februārī

 

A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” paziņojums par padomes locekļu ievēlēšanu.

 

Pamatojoties uz Sabiedrības 2017.gada 15.februāra ārkārtas akcionāru sapulcē un padomes sēdes 2017.gada 15.februāra pieņemtiem lēmumiem, padomē uz pieciem gadiem ir ievēlēti:

 

Agnese Dūze - padomes priekšsēdētāja

Maija Brunovska - padomes priekšsēdētāja vietniece

Ināra Kanska - padomes locekle

Andris Paškausks - padomes loceklis

Paulis Paškausks - padomes loceklis

 

Padomes locekļu profesionālā darbība

 

Agnese Dūze - strādā  komercsabiedrībās par juristu kopš 2007.gada. Bakalaurs būvuzņēmējdarbības organizēšanā un ekonomikā 1998.gads, Rīgas Tehniskā universitāte; Otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība Reģionālajā ekonomikā (inženieris), Rīgas Tehniskā universitāte, 2000.gads. Otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība tiesību zinātnē, 2005.gads Latvijas universitāte.

Iepriekšējā darba pieredze – vecākais valsts revidents un departamenta jurists Latvijas Republikas Valsts kontrole no 2000. līdz 2007.gadam (finanšu un likumības revīzijas pašvaldībās, Ekonomikas ministrijā un tās pakļautības un pārraudzības iestādēs).
A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcijas nav.

 

Maija Brunovska - no 2000.-2009. gadam gada strādājusi Ciltsdarba valsts inspekcijā par ciltsdarba daļas vadītāju. No 2009. gada SIA „Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” valdes priekšsēdētāja.

A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcijas nav.

 

Ināra Kanska - no 1996.gada līdz 2006.gada 16.novembrim strādājusi Salaspils domē par lauku attīstības speciālisti. No 2006.gada novembra strādā SIA „Latvijas šķirnes dzīvnieku audzētāju savienība” par ciltsdarba speciālisti. Darbojas kā pašnodarbinātā persona - mākslīgās apsēklošanas tehniķi un lopkopības pārraugs.

A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcijas nav.

 

Andris Paškausks - 1988.gadā absolvējis Latvijas Lauksaimniecības akadēmijas hidromeliorācijas fakultāti, otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība. Paškauska zemnieku saimniecības “Liepas” īpašnieks.

A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcijas nav.

 

 

Paulis Paškausks – LLU bakalaura grāds uzņēmējdarbībā un vadībā. 2016.gadā Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra profesionālās pilnveides izglītības centrā apgūta programma “Lauksaimniecības pamati”. Kopš 2012.gada Paškauska zemnieku saimniecībā “Liepas”.

A/s „Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” akcijas nav.

 

Daiga Lielpinka

Galvenā grāmatvede, valdes locekle

Tālrunis: 63107104

 

E-pasts: daiga@kcmas.apollo.lv

Pielikumi